Αλέξης Γεωργούλης: Στην Αγγλία για τα γυρίσματα της σειράς «The Durrells»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: Στην Αγγλία για τα γυρίσματα της σειράς «The Durrells»

Οι ανατροπές ταιριάζουν στον Αλέξη Γεωργούλη

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής, που την τελευταία δεκαετία βρίσκεται µε το ένα πόδι στην Ελλάδα και µε το άλλο στην Ευρώπη και στην Αµερική, το τελευταίο διάστηµα ετοιµαζόταν να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι µε ένα ροµαντικό µπουλβάρ για δύο, το οποίο θα έκανε πρεµιέρα στη Θεσσαλονίκη τις ηµέρες των Χριστουγέννων, µε συµπρωταγωνίστριά του την Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Ωστόσο, ενώ περιµέναµε την επιστροφή του στα θεατρικά δρώµενα ύστερα από πέντε ολόκληρα χρόνια, ο ηθοποιός έπρεπε να είναι παρών στα γυρίσµατα της σειράς «The Durrells» -όπου πρωταγωνιστεί- και έφυγε εσπευσµένα για το Λονδίνο: «Είµαι στην Αγγλία, στα γυρίσµατα του “The Durrells”», δηλώνει τηλεφωνικά στη Realnews.

«Επειδή άλλαξε το πρόγραµµα των γυρισµάτων, τελικά δεν θα γίνει το θεατρικό. Τουλάχιστον δεν θα είµαι εγώ που θα αναλάβω τον ρόλο. Εχει µείνει λίγο στον αέρα το πρόγραµµα, όπως το ήξερα µέχρι πρότινος κι εγώ», προσθέτει. Ο γνωστός Ελληνας ηθοποιός συµµετέχει µε βασικό ρόλο στην πετυχηµένη σειρά «The Durrells», που είναι βασισµένη στην κλασική αυτοβιογραφική τριλογία του Τζέραλντ Ντάρελ και αφηγείται την ιστορία της Λουίζα Ντάρελ, που µετακοµίζει στην Κέρκυρα από το 1935 µέχρι το 1939. Ερµηνεύει τον ρόλο του Σπύρου, του ταξιτζή που συνδέεται στενά µε την οικογένεια, από τον πρώτο κύκλο της που ξεκίνησε το 2016 και προβάλλεται από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved