«Με πολέμησαν πάρα πολλοί, είχα τρομερό μπούλινγκ από τους συναδέλφους μου και συνεχίζω να έχω»
Showbiz

«Με πολέμησαν πάρα πολλοί, είχα τρομερό μπούλινγκ από τους συναδέλφους μου και συνεχίζω να έχω»

Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε αυτές τις δηλώσεις; 

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που δέχτηκε και συνεχίζει να δέχεται από συναδέλφους του.

Τι θέλεις να έρθει στη ζωή σου;

Τα έχω κάνει όλα, ό,τι υπήρχε στο χώρο μας το έκανα. Αν με άφηναν, θα έκανα ακόμα πιο πολλά. Με πολέμησαν πάρα πολλοί, είχα τρομερό μπούλινγκ από τους συναδέλφους μου και συνεχίζω να έχω.

Ακόμα και τώρα σε πολεμούν; Γιατί;

Το υπουργείο Πολιτισμού δίνει μια τιμητική σύνταξη σε αυτούς που προσφέρουν στον πολιτισμό. Εδώ και τρία χρόνια κάνω αίτηση για τιμητική σύνταξη κι έχει απορριφθεί. Είναι μια επιτροπή συναδέλφων από το σύλλογο τραγουδιστών; που προτείνουν στην επιτροπή του υπουργείου ποιος θα πάρει σύνταξη. Κακώς δίνουν σε συναδέλφου να επιλέγουν το ποιος θα πάρει σύνταξη, γιατί δίνουν σ' εκείνους που γουστάρουν αυτοί, αυτούς προτείνουν. Τέτοιο μπούλινγκ... θέλω κάποια στιγμή να ξεκουραστώ, να έχω χρήματα να περάσω... Λένε για τον πολιτισμό... εγώ έκανα δίσκο με Βάρναλη, Παλαμά, όλους τους Έλληνες ποιητές, μελοποιημένα τραγούδια. Ξεκίνησα να τραγουδάω με τον Μάρκο Βαμβακάρη, τον Γιάννη Παπαϊωάννου, τον Μητσάκη, τον Πρόδρομο -Τσαουσάκη. Ο πρώτος δίσκος που έκανα ήταν με ρεμπέτικα. Ποτέ δεν έμπλεξα σε δικές τους κλίκες και κυκλώματα, ήμουν πάντα ελεύθερος.

Πες μου ένα περιστατικό που θυμάσαι έντονα;

Τότε ο Χατζιδάκις ήθελε να ανοίξει θέατρο, την «Οδό ονείρων», με πολλούς ηθοποιούς και τραγουδιστές, αλλά-επειδή θα ήμουν εγώ, όλοι αποχώρησαν, εκτός από τη Μελίνα Μερκούρη, που είπε: «Εγώ γουστάρω». Ήταν θαυμάστρια μου, ερχόταν και μ' έβλεπε συνέχεια.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved