Κουσουλός: Όσα είπε για τον ερχομό της κόρης του: «χαζομπαμπάς θα γίνω μόλις την ακούσω να μιλάει»
Showbiz

Κουσουλός: Όσα είπε για τον ερχομό της κόρης του: «χαζομπαμπάς θα γίνω μόλις την ακούσω να μιλάει»

Αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερη και σημαντική για τον Πέτρο Κουσουλό σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. 

Με το Top Story ήρθε και η πιο θεμελιώδης αλλαγή της ζωής σου. Έγινες μπαμπάς!

«Έχω μια κορούλα 4,5 μηνών και είναι ό,τι πιο αξιοθαύμαστο έχω ζήσει έως τώρα. Είναι η μεγαλύτερη εμπειρία που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος και σαφώς είμαι πραγματικά ευγνώμων και ευτυχισμένος. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Γνωρίστηκα με τη γυναίκα μου πριν από δύο χρόνια, αποφασίσαμε να συζήσουμε και ήρθε η εγκυμοσύνη. Το μάθαμε πέρσι τέτοια εποχή. Γεννήθηκε το μωράκι υγιέστατο στις 30 Ιουνίου, λίγες ώρες μετά τη γιορτή μου. Ήταν ένα θείο δώρο. Τη βλέπω καθημερινά να μεγαλώνει και να αλλάζει και είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω ζήσει. Πλέον δεν είμαι μόνος μου, έχω να φροντίζω μια οικογένεια»

Γενικά οι άντρες δεν το έχουμε στο μυαλό μας ότι θα γίνουμε μπαμπάδες. Μπορεί να βλέπουμε κάποιο φίλο με το παιδί του αλλά είναι πολύ διαφορετικό να το ζεις...

«Εγώ δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο βιολογικό ρολόι. Μεγάλωνα, ήξερα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Βέβαια, επειδή είμαι μοναχοπαίδι, από πάντα ήθελα να έχω έναν αδελφό, μια αδελφή. Γι' αυτό και ονειρευόμουν να κάνω μια μεγάλη οικογένεια. Όλα αυτά είναι ένα θείο δώρο, ακριβώς όπως προέκυψε και η εγκυμοσύνη της 'Ολγας. Ουσιαστικά δεν το περιμέναμε, μάθαμε για την εγκυμοσύνη όταν δυστυχώς αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για ένα πρόβλημα με το νεφρό της. Έτσι, ενώ έκανε εισαγωγή και τις έγιναν κάποιες εξετάσεις, αντιληφθήκαμε ότι είναι έγκυος»

'Εχεις συνειδητοποιήσει ότι πλέον είσαι πατέρας;

«Όχι πλήρως. Με πιάνω κάποιες στιγμές να αναρωτιέμαι «είναι δικό μου αυτό το πλάσμα;». Νομίζω ότι εξοικειώνομαι ακόμα με το παιδί. Να σκεφτείς ότι τον πρώτο καιρό φοβόμουν και να το ακουμπήσω, ένιωθα λες και έπιανα χειροβομβίδα που θα εκραγεί στα χέρια μου. Αλλά τώρα, περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί της -τα Σαββατοκύριακα τα αφιερώνω στη μικρή και την οικογένεια μου, αρχίζω και το ζω»

Χαζομπαμπάς, ε;

«Τελείως. Μου μοιάζει κιόλας. Αν και νομίζω ότι χαζομπαμπάς θα γίνω μόλις την ακούσω να μιλάει, δηλαδή σε πέντε μήνες από τώρα»

Σκέφτεσαι τα κλασικά, να βρούμε ένα καλό μοναστήρι να τη βάλουμε;

«(Γέλια) Όχι, μωρέ. Γερή να είναι, να κάνει τις επιλογές της, να ευτυχήσει. Δεν έχω τέτοια άγχη και κολλήματα» είπε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved