Showbiz

Σοκάρει η Κορινθίου με την περιγραφή: «Με πλησίασε και έκανε κίνηση να κατεβάσει το παντελόνι του»

Gossip-tv Team

Σοκαρισμένη συνεχίζει να είναι η Μαρία Κορινθίου μετά τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό. 

H ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Top Story του Open.
Για πρώτη φορά, η Μαρία Κορινθίου μίλησε στις κάμερες για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άντρα πριν λίγες μέρες, ακριβώς έξω από το σπίτι της.

«Ήταν σίγουρο πως με περίμενε, δεν έτυχε. Γυρνούσα από το θέατρο κατά τις 22.30 και ακριβώς έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού μου, ήρθε ένας νεαρός στα 20-25, Έλληνας. Άρχισε να μου μιλά σεξουαλικά αισχρά. Όπως είχε την κουκούλα, ρώτησα ποιος ήταν, σκέφτηκα πως μπορεί να είναι κάποιος που ξέρω. Με πλησίασε, με ακούμπησε, έκανε κίνηση να κατεβάσει το παντελόνι του… Εκεί εγώ ανασκουμπώθηκα. Του λέω ‘όπως είσαι φεύγεις τώρα, γιατί θα αρχίσω να φωνάζω’. Τον έβρισα κιόλας. Κι ευτυχώς έφυγε», περιέγραψε το περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης που την ταρακούνησε.

Όπως εξήγησε: «Μένω σε ένα στενό γειτονιάς στο Παλαιό Ψυχικό, όπου θεωρητικά τα πράγματα είναι πιο ασφαλή, βλέπεις όμως πως δεν είναι». Όπως δήλωσε η Μαρία Κορινθίου στις αδελφές Ράντη έδειξε μεγάλη ψυχραιμία όταν συνέβη αυτό και τελικά λειτούργησε υπέρ της. Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως πριν μερικούς μήνες της είχε συμβεί ένα αντίστοιχο περιστατικό, αλλά τότε είχε προλάβει και μπήκε γρήγορα στο σπίτι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved