Ήβη Αδάμου: «Εννοείται πως η µητρότητα είναι η προτεραιότητά µου»
Showbiz

Ήβη Αδάμου: «Εννοείται πως η µητρότητα είναι η προτεραιότητά µου»

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Ήβης Αδάμου, που κυκλοφορεί από την Panik, είναι «∆ικό µου» και η ίδια εξοµολογείται ότι τα δικά της πράγµατα πλέον είναι πολύ συγκεκριµένα...

«∆ικό µου είναι καθετί που ανήκει στον κόσµο µου κι αυτή τη στιγµή ο κόσµος µου είναι η οικογένειά µου», λέει χαρακτηριστικά στη Realnews και συµπληρώνει για τον σύντροφό της Μιχάλη Κουινέλη: «Αυτό το τραγούδι του Μιχάλη δίνει το περιθώριο στον καθένα µας ξεχωριστά να σκεφτούµε και να προσδιορίσουµε τι είναι δικό µας».

Αν και είναι µόλις 25 χρόνων, έχει καταφέρει να ισορροπήσει ανάµεσα στην επαγγελµατική επιτυχία και την ευτυχισµένη οικογενειακή ζωή. «Εννοείται πως η µητρότητα είναι η προτεραιότητά µου και προσπαθώ κάθε µέρα να είµαι όσο καλύτερη µητέρα γίνεται. Επίσης, προσπαθώ να κάνω και τη δουλειά µου µε τον καλύτερο τρόπο. Είµαι της άποψης πως, όταν θέλεις κάτι, όλα γίνονται, φτάνει να το θες και να έχεις γύρω σου ανθρώπους να σε στηρίζουν».

Σίγουρα η καθηµερινότητα του ζευγαριού µε ένα µωρό έξι µηνών δεν είναι εύκολη. «Μένουµε στην Αλεξανδρούπολη και πηγαινοέρχοµαι εγώ στη Θεσσαλονίκη κάθε εβδοµάδα, όπου και τραγουδάω δίπλα στη Μαρινέλλα, στον Κώστα Μακεδόνα και στην Ελενα Παπαρίζου. Τα καταφέρνουµε. Μετακινούµαστε πιο πολύ εµείς παρά το µωρό. Είναι σίγουρα λίγο πιο δύσκολο από πριν, αλλά γίνεται».

Η Ήβη Αδάµου ζει στο υπέροχο ροζ σύννεφο όπου θα µπορούσε να βρίσκεται µια νέα µητέρα και µια τρελά ερωτευµένη σύντροφος; «Πιο ροζ πεθαίνεις. Εννοείται πως ο Μιχάλης κάνει στη µικρή όλα τα χατίρια! Είναι τα πάντα για εµάς και όλα τα τραγούδια πιστεύω πως είναι αφιερωµένα και γραµµένα πια για την κόρη µας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved