Εβελίνα Νικόλιζα: «Θυμάμαι να περπατάω με τακούνια από τη Γλυφάδα μέχρι τη Βούλα γιατί…»
Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: «Θυμάμαι να περπατάω με τακούνια από τη Γλυφάδα μέχρι τη Βούλα γιατί…»

Πιθανόν να σου είναι γνωστή ως κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, αλλά η Εβελίνα Νικόλιζα σου δίνει πολλούς ακόμη λόγους για να θες να τη γνωρίσεις καλύτερα.

Σήμερα, είναι Youtuber και κάνει lives με την μπάντα της. Από μικρή αγαπούσε το τραγούδι και συμμετείχε σε παιδικές χορωδίες και σε μεταγλωττίσεις. Ωστόσο, δεν την ενθουσίαζε το επάγγελμα της τραγουδίστριας, γιατί ήθελε μια σταθερή δουλειά.

Η ίδια σε πρώτο πρόσωπο μας συστήνεται:

«Ως φοιτήτρια μετά τη σχολή, συνήθιζα να βγαίνω για ποτό στην πλατεία Καρύτση. Το καλύτερο βρόμικο το έχω φάει σε μια καντίνα στην πλατεία Μαβίλη. Το πιο αξέχαστο ξενύχτι το έχω περάσει στη Βούλα. Θυμάμαι να το σκάω από το σπίτι και να περπατάω με τα τακούνια από τη Γλυφάδα μέχρι τη Βούλα γιατί δεν είχα χρήματα για ταξί. Κυριακή για εμένα σημαίνει brunch, βόλτα στην Ερμού και στην Πλάκα, φαγητό στα τουριστικά μαγαζιά που με κάνουν να νιώθω ότι είμαι σε διακοπές και το βράδυ ταινία στον. κινηματογράφο του Φαλήρου. Θα ήθελα να μπορώ να κάνω αυτό το πρόγραμμα κάθε Κυριακή, αλλά τελικά τις περισσότερες Κυριακές καταλήγω να κάνω μοντάζ», λέει η ίδια στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved