Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν μπορώ να βλέπω πρόσωπα σκυμμένα πάνω από μια οθόνη»
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν μπορώ να βλέπω πρόσωπα σκυμμένα πάνω από μια οθόνη»

Για το αυξημένο πρόγραμμά της μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά το «Σόι σου» αναφέρθηκε στους συναδέλφους της και τη σχέση που έχουν πίσω από την κάμερα.

Τι σας δίνει ενέργεια για να βγάλετε πέρα μια κουραστική μέρα με γύρισμα και θέατρο;

«Είναι πολύ βαρύ. Ξυπνάω στις 06.30 για να είμαι στις 08.00 και να τελειώσω στις 18.00 να πάω στο θέατρο. Γκρινιάζω, νυστάζω, εκνευρίζομαι, τα παθαίνω όλα, αλλά υπάρχει ένας μανδύας ουσιαστικής φροντίδας και αγάπης από τα παιδιά της παραγωγής που καλύπτει πολλά πράγματα. Υπάρχουν όμως δύο πράγματα που με εκνευρίζουν πάρα πολύ, το τσιγάρο και τα κινητά τηλέφωνα! Δεν μπορώ να βλέπω πρόσωπα σκυμμένα πάνω από μια οθόνη! Είναι ο καημός μου!»

Η σχέση με τους υπόλοιπους ηθοποιούς;

«Είναι σχέση βαθιάς εκτίμησης και αγάπης. Η Ρένια πρώτα από όλα που είναι και φίλη και ταλαντούχα αλλά και όλοι οι «Χαμπέοι». Όσο για τη δική μου οικογένεια, είμαι πάρα πολύ περήφανη. Οι νύφες μου, Ιωάννα Ασημακοπούλου και Βάσω Λασκαράκη, είναι δύο όμορφα και ταλαντούχα κορίτσια, τις χαίρομαι. Ως προς τα αγόρια μου, είμαι πολύ περήφανη και ως Αλεξάνδρα και ως Μίρκα! Είναι και όμορφοι και ταλαντούχοι»

Είστε λοιπόν μια περήφανη «μητέρα».

«Ω, ναι! Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ όμορφο παιδί και από έξω και από μέσα. Με ένα ουσιαστικό ήθος, ευγένεια και ταλέντο. Φέτος κάνει μια πάρα πολύ ωραία παράσταση με τον Νικήτα Τσακίρογλου και τον Χρήστο Βαλαβανίδη. Κάνει κάτι διαφορετικό. Αυτά εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να τα λέμε. Ο Μελέτης είναι ένα επίσης πολύ ταλαντούχο πλάσμα, που προερχόταν από το θέατρο. Θυμάμαι όταν τον είδα στην αρχή δεν το περίμενα, παραξενεύτηκα και είπα «μωρέ, πού τον βρήκανε;». Του το έχω πει και γελάει. Όταν βλέπεις τον Μελέτη δεν θα πεις ότι είναι ειδικά όμορφος ή λαμπερός και όμως σε κάθε ρόλο τα περνάει όλα αυτά και μεταμορφώνεται ο άτιμος! Είναι καταπληκτικός! Ειδικά στην παράσταση έχει μια γοητεία απίστευτη. Εκεί είναι που φαίνεται ο ταλαντούχος άνθρωπος. Για αυτό λέω ότι είναι ευτυχία εγώ να έχω δύο τέτοια αγόρια δίπλα μου» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved