Λάουρα Νάργιες: «Η συγκεκριμένη περίοδος έχει ενδιαφέρον γιατί είναι κάπως διαφορετική»
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: «Η συγκεκριμένη περίοδος έχει ενδιαφέρον γιατί είναι κάπως διαφορετική»

Η Λάουρα Νάργιες μίλησε για την περίοδο που διανύει. 

Μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, ψάχνει να βρει τα πατήματά της.

Πως είσαι αυτό τον καιρό;

«Καλά.'Εχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη περίοδος γιατί είναι κάπως διαφορετική, διερευνητική, εξετάζω κάποια καινούρια μονοπάτια»

Εξετάζεις καινούρια μονοπάτια; Για πες…

«Πέραν του ότι δίνω βάση στα επαγγελματικά μου, ψάχνω να βρω λίγο τον εαυτό μου, πού βρίσκομαι, τι θέλω, προς τα πού να βαδίσω. Σαφώς και όλο αυτό απαιτεί χρόνο. Δεν ξέρω πού ακριβώς θέλω να πάω, πού θα είμαι σε πέντε χρόνια. Αποφεύγω να κάνω σχέδια γιατί, αν με. ρωτούσες στα 16 μου τι ήθελα να γίνω, θα σου απαντούσα καθηγήτρια ισπανικών και μαθηματικών στη Γερμανία ακολουθώντας το επάγγελμα του μπαμπά και της αδελφής μου. Βρέθηκα κατά λάθος στην Ελλάδα και είμαι ακόμη εδώ. Αν κάτι γνωρίζω στα σίγουρα, είναι ότι θέλω να έχω την υγεία μου με νοιάζει εξίσου και η ψυχική, είναι ωραία αυτή η αναζήτηση. Δυόμισι χρόνια τώρα κάνω ψυχοθεραπεία και είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω προσφέρει στον εαυτό μου»

Τι είναι αυτό που ανακάλυψες για σένα και σε εντυπωσίασε;

«Σίγουρα το πόσο διαφορετικά μπορείς να βλέπεις τα παιδικά σου χρόνια και πόσο ξεχωριστές έννοιες έχει αυτό. Τη βαρύτητα που έχει η παιδική σου ηλικία στην εξέλιξη της προσωπικότητας σου και το πόσο σημαντικό είναι να δουλεύουμε με τον εαυτό μας προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, όχι για τους άλλους, αλλά για μας - για να είναι πιο εύκολα τα πράγματα στη ζωή μας» είπε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved