Κατερίνα Διδασκάλου: «Η αισθητική δεν έχει να κάνει με τα χρήματα»
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: «Η αισθητική δεν έχει να κάνει με τα χρήματα»

Η Κατερίνα Διδασκάλου λατρεύει ν' αγοράζει ρούχα για τα παιδιά της. 

Η γοητευτική ηθοποιός δεν είναι μόνο μια περήφανη μητέρα τριών παιδιών αλλά και μια χαρούμενη γιαγιά δύο εγγονιών.

«Όσο ήταν μικρά τα παιδιά μου, με ενθουσίαζε να κάνω συνδυασμούς και να τα ντύνω! Τα κορίτσια μου φορούσαν πάντα καπέλα. Αργότερα άρχισαν εκείνες να δανείζονται ρούχα από την ντουλάπα μου, αλλά κι εγώ "κληρονόμησα" κάποια δικό τους όταν έπαψαν να τους αρέσουν. Εξακολουθώ όμως να αγοράζω ρούχα για τις κόρες και το γιο μου, και τις περισσότερες φορές πέφτω μέσα. Τώρα που είμαι γιαγιά, περνάω τέλεια με τον 5χρονο εγγονό μου, που ξέρει ότι μαζί μου μπορεί να κάνει τρέλες, από το να πάμε σε νεροτσουλήθρες μέχρι να κάνουμε εξερευνήσεις σε έρημες παραλίες. Με τη 2χρονη εγγονή μου περιορίζομαι ακόμη στις βόλτες στην παιδική χαρά και στο να πηδάμε σε λακκούβες, με νερό» αποκάλυψε στο Instyle.

Όπως φαίνεται, η αισθητική είναι οικογενειακή υπόθεση, αφού, όπως αποκαλύπτει και η μητέρα και η αδελφή της έχουν έμφυτο στιλ.

«Η αισθητική δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Η μητέρα μου ήταν περιποιημένη ακόμα και όταν πήγαινε στο σούπερ μάρκετ. Εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι. Φοράω μια φόρμα και βγαίνω. Η αδελφή μου, που της μοιάζει πολύ στο στιλ, έπαιρνε παλιά ρούχα και αξεσουάρ της μαμάς μας και τα μεταποιούσε όταν ήταν να πάμε κάπου. Μου έχει χαρίσει υπέροχα ρούχα, εκείνη είναι πιο κλασική βέβαια, αλλά είναι μια μικρή έκπληξη κάθε φορά. Κάνει υπέροχους συνδυασμούς. Μάλιστα πολλά από τα αγαπημένα μου κομμάτια είναι δικά της δώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved