Showbiz

Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το σχήμα Σφακιανάκης – Πάολα

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» το παρασκήνιο της απόφασής του να αποχωρήσει από το σχήμα στο οποίο θα εμφανιζόταν με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα, λίγες ώρες πριν την πολυσυζητημένη πρεμιέρα τους.

Ο Γιώργος είπε: «Οι πρώτες επαφές ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο. Η πρόταση έγινε από την Πάολα και από την επιχείρηση. Η αλήθεια πάντα λάμπει και η αλήθεια είναι μία.»!

Και τόνισε: «Η συμφωνία ήταν η εξής: ένα πρόγραμμα ο Παπαδόπουλος – δεύτερο πρόγραμμα ο Παπαδόπουλος, ένα πρόγραμμα η Πάολα – δεύτερο πρόγραμμα η Πάολα, ένα πρόγραμμα ο Νότης – δεύτερο πρόγραμμα ο Νότης. Δεν τηρήθηκε η συμφωνία. Πώς γίνεται να αθετείς μια συμφωνία που έχει γίνει από τον Σεπτέμβριο;»

Και πρόσθεσε: Ενημερώθηκα Τετάρτη βράδυ ότι τις επόμενες δύο μέρες θα κάνεις πρόβα σε ένα πρόγραμμα. Και λέω «Ρε παιδιά, αφού τόσο καιρό κάνω πρόβα σε δύο προγράμματα, γιατί να κάνω ένα»; «Γιατί ο κος Σφακιανάκης αποφάσισε να σου κόψει το δεύτερο πρόγραμμα». Η δική μου αντίδραση ήταν να ρωτήσω γιατί και να βρεθώ με τον κ. Σφακιανάκη και με την επιχείρηση για να συζητήσουμε. Βρέθηκα με την επιχείρηση, το προσπαθήσαμε πάρα πολύ αλλά δεν γινόταν να τηρηθεί η συμφωνία που είχαμε κάνει. Αρχικά ήθελα να βρεθούμε με τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά μετά αφού έμαθα ότι ήταν ανένδοτος, όχι…». Δείτε τι άλλο είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο βίντεο που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved