Μιχάλης Μαρίνος: Αποκαλύπτει αν τον έχει κουράσει το «Έλα στη θέση μου»
Showbiz

Μιχάλης Μαρίνος: Αποκαλύπτει αν τον έχει κουράσει το «Έλα στη θέση μου»

Ο Μιχάλης Μαρίνος έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Έλα στη θέση μου», στην οποία πρωταγωνιστεί!

Πιστεύεις ότι έπειτα από τρεις σεζόν γεμάτες ανατροπές, θα μπορούσε να υπάρξει και τέταρτη;

Είναι μία ερώτηση που θα πρέπει να την απαντήσουμε κοντά στο Πάσχα. Καλύτερα, βέβαια, να ρωτήσουμε τους σεναριογράφους, γιατί αυτοί έχουν την έμπνευση. Εμείς την παίρνουμε και δίνουμε σάρκα και οστά στους ήρωες. Αν υπάρχει έμπνευση, ενδεχομένως να μπορούσε. Αν ρωτάς εμένα ως Μιχάλη, μπορεί να έχω ανάγκη την πρόκληση μιας καινούργιας δουλειάς.

Σε έχει κουράσει;


Καθόλου. Έχουμε δεθεί με όλους τόσο πολύ, που είμαστε πλέον σαν οικογένεια. Οι συνθήκες στο «Έλα στη θέση μου», παρά τη δυσκολία τους, είναι πολύ κοντά στο ιδανικό για τα ελληνικά δεδομένα, οπότε αυτό μας δίνει ενέργεια. Η δουλειά μας είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής μας. Είναι μεγάλη ευτυχία να μπορείς να περνάς καλά.


Πώς κρίνεις το γεγονός ότι φέτος τα κανάλια επενδύουν στη μυθοπλασία;

Η μυθοπλασία πάντα αφορά τους Έλληνες τηλεθεατές. Οι σειρές είναι οι παρέες τους και για τα κανάλια είναι μία επένδυση για το μέλλον. Κάθε σειρά που κάνει επιτυχία ο κόσμος μπορεί να μη βλέπει σε επανάληψη για χρόνια. Το είδαμε να συμβαίνει με το MEGA, που οι επαναλήψεις κρατούσαν ολόκληρο κανάλι επί ενάμιση χρόνο με υψηλά νούμερα. Άλλα τηλεοπτικά προϊόντα, που ενδεχομένως να πουλάνε περισσότερο τώρα, δεν τα βλέπει ο κόσμος δεύτερη φορά, δήλωσε στο MYtv!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved