Μιχάλης Μαρίνος: Θα του άρεσε να συνεχίσει την καριέρα του ως παρουσιαστής;
Showbiz

Μιχάλης Μαρίνος: Θα του άρεσε να συνεχίσει την καριέρα του ως παρουσιαστής;

Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς «Έλα στη θέση μου», Μιχάλης Μαρίνος,  έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε τόσο για τη σειρά, όσο και για τα προσωπικά του!

Είσαι ένας ηθοποιός με διάρκεια. Πόσο εύκολα το κατάφερες;

Παρόλο που είμαι σε αυτή τη δουλειά περίπου 20 χρόνια, νιώθω ότι κάθε φορά είναι σαν να ξεκινάω από την αρχή. Προσπαθώ να χαίρομαι την κάθε δουλειά σαν να είναι η πρώτη. Αυτό που θα έλεγα ότι χρειάζεται για να έχεις διάρκεια είναι επιμονή, υπομονή, πολλή δουλειά και λίγη τύχη για να μπορέσεις να βρεις τη θέση σου στον χώρο. Η δουλειά μας δεν είναι τίποτε άλλο από μία πορεία συνεχών συναντήσεων. Όταν έχεις την τύχη να είναι όμορφες, κοιτάς πίσω και χαμογελάς, θεωρώ ότι αυτό είναι το κέρδος σου.

Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό στις συνεργασίες σου;

Ναι, οι συγκυρίες βοήθησαν στο να χαμογελώ κοιτώντας πίσω.

Είναι λογικό να έχουν υπάρξει και δυσκολίες. Πώς τις αντιμετωπίζεις;

Νομίζω ότι δυσκολίες υπάρχουν παντού. Αυτό που κάνω εγώ είναι να σφίγγω τσ δόντια, να κάνω υπομονή και να περιμένω να περάσει.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τπν εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» της ΕΡΤ1;

Με πήραν τηλέφωνο το καλοκαίρι και μου πρότειναν τη δουλειά. Μου άρεσετο κόνσεπτ, στο οποίο συμμετείχε η αγαπημένη μου φίλη Ναταλία Δραγούμη, και επειδή είμαι πάντα ανοιχτός στις προκλήσεις είπα και εγώ στα τραγούδια «ναι».

Θα σε ενδιέφερε να συνεχίσεις και ως παρουσιαστής;

Είμαι αντίθετος σε αυτούς τους τίτλους. Είμαι ο Μιχάλης και με ενδιαφέρουν οι ωραίες δουλειές.

Σε ενοχλούν οι ταμπέλες;

Δεν με ενοχλούν, αλλά εγώ προσπαθώ να βλέπω στον πυρήνα του καθενός και όχι στην ετικέτα. Γενικότερα, είμαι υπέρ του να δοκιμάζονται οι άνθρωποι.

Έχουμε δει συναδέλφους σου να κατακρίνουν ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί και δοκιμάζονται σε θέατρο και τηλεόραση.

Είναι σεβαστή η:κάθε άποψη. Η δική μου είναι ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να δοκιμαστεί, εφόσον κάποιοι τον επιλέξουν και τον πιστέψουν. Γιατί κανείς δεν δοκιμάζεται από μόνος του. Δεν αυτοχριζόμαστε ηθοποιοί, ούτε παρουσιαστές, ούτε σκηνοθέτες. Ξέρεις, ο χώρος της υποκριτικής είναι τόσο σκληρός, που μπορεί να σου δείξει από μόνος του αν κάνεις ή όχι. Είμαι πολύ ανοιχτός στο να μπορεί να δοκιμάσει ο καθένας την τύχη του, είπε χαρακτηριστικά στο MYtv!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved