Ανασκόπηση 2018: Οι κόντρες που παρακολουθήσαμε μέσα στη χρονιά ήταν... πολλές!
Showbiz

Ανασκόπηση 2018: Οι κόντρες που παρακολουθήσαμε μέσα στη χρονιά ήταν... πολλές!

Αν δεν ανάψουν λίγο τα αίματα, αν δεν ανταλλάξουν δύο πλευρές ανεκδιήγητους χαρακτηρισμούς και βαριές κουβέντες, πώς θα έχει νόημα η ζωή; 

Πάντως το 2018 υπήρξε μια «δυνατή» χρονιά σε ό,τι έχει να κάνει με τις κόντρες στην ελληνική σόουμπιζ που παρακολουθήσαμε… αποσβολωμένοι! Ας τις δούμε αναλυτικά…

Στις αρχές της χρονιάς η Ευαγγελία Αραβανή, αναφέρθηκε σε μία κόντρα που κρατάει από την προηγούμενη χρονιά. Τόσα και τόσα ακούστηκαν για τον έντονο ανταγωνισμό που υπήρχε ανάμεσα στην ίδια και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Ευαγγελία λοιπόν, αν και κράτησε χαμηλούς τόνους έριξε λίγο… λάδι στη φωτιά!
Καλεσμένη στο Πρωινό η παρουσιάστρια –τότε- του Dancing with the stars, όταν ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά για όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για την «κόντρα» της με την Σπυροπούλου, είπε:

«Ειπώθηκε ότι εγώ ήμουν αυτή που απαίτησε να μην είναι μέσα στους υποψήφιους, το οποίο δεν συνέβη ποτέ. Όταν εγώ πήγα να κλείσουμε τη συμφωνία, μετά έμαθα ποια είναι και τα ζευγάρια. Δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία»!



Μία από τις μεγαλύτερες κόντρες της χρονιάς ήταν αυτή μεταξύ του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου. Ο τσακωμός τους έφτασε μέχρι τα δικαστήρια και ήταν αφορμή να «κατέβει» η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσαν στο θέατρο Χυτήριο! Τότε, δεν ήταν λίγοι οι ηθοποιοί που μίλησαν για το θέμα ενώ είχε ξεσπάσει και ένας χαμός στα social media!

Τότε, η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ για το απίστευτο περιστατικό και είπε μεταξύ άλλων πως η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό και πως δεν μπορεί να ξαναδεί τον άνθρωπο που την ξυλοκόπησε!



Τον Φεβρουάριο γίναμε μάρτυρες μιας κόντρας που παρ’ όλο που δείχνει να έχει τελειώσει, φαίνεται να υποβόσκει!

Ο λόγος για την άτυπη κόντρα ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα. Στο γάμο του Αντώνη Ρέμου, τους είδαμε να συμφιλιώνουν, όμως μάλλον δεν θα γίνουν ποτέ κολλητοί καθώς μπορεί να έχουν κόψει τα πυρά ο ένας εναντίον του άλλου, όμως δεν έχουν και καμία επικοινωνία. Το Φεβρουάριο λοιπόν, ο Λιάγκας δήλωνε για το θέμα στην τότε εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τίτλο «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Έκανα κάτι και πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον Γρηγόρη;».

Με το Dancing with the stars πάντως που προβλήθηκε πέρυσι τον χειμώνα θυμηθήκαμε και άλλη μία κόντρα της οποίας η φωτιά παραμένει… άσβεστη. Αυτή ανάμεσα στον Λιάγκα και τη Νάντια Μπουλέ, οι οποίοι συναντήθηκαν στα πλατό του σόου χορού αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα. Και συνεχίζουν να βρίσκονται στα… μαχαίρια!

Μαγικές στιγμές ζήσαμε όταν ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τη μεγάλη νικήτρια του πρώτου My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή… Ο τηλεοπτικός χρόνος που αφιερώθηκε στη συγκεκριμένη κόντρα ήταν πολύς και η Ραμόνα τελικά κινήθηκε δικαστικά εναντίον του παρουσιαστή, νιώθοντας προσβεβλημένη.

Από το πουθενά ξεκίνησε κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Φιλίνη και τη Βάνα Μπάρμπα. Η τελευταία εμφανίστηκε στην εκπομπή Dot, υποδύθηκε τη συνάδελφό της, με τρόπο ανάρμοστο, σύμφωνα πάντα με την Ελένη Φιλίνη και τελικά οι δυο τους κατέληξαν στα δικαστήρια. Η κόντρα παραμένει… ζωντανή!

Άλλη μια κόντρα που έχει τις ρίζες της στο 2017 είναι αυτή ανάμεσα στη Σάσα Σταμάτη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου οι οποίες επίσης είχαν φτάσει στα δικαστήρια, αν και μία φορά που συναντήθηκαν κάπου αντάλλαξαν το… φιλί του Ιούδα, όπως έγραψαν πολλοί…

Και ξαφνικά, τον περασμένο Σεπτέμβριο μαθαίναμε για την άγνωστη κόντρα ανάμεσα σε δύο άλλοτε άσπονδες φίλες, τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου, η οποία εκείνες τις ημέρες παντρευόταν. Δεν κάλεσε τη φίλη της στον γάμο, η Τζένη την έκανε unfollow και ξεκίνησε να ξετυλίγεται ένα… γαϊτανάκι από ίντριγκες και παρεξηγήσεις μεταξύ τους.

Στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν άλλη μία κόντρα ξέσπασε, αυτή τη φορά ανάμεσα στη Μαρίνα Τσιντικίδου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Σοφία Βόσσου. Μάλιστα, η κόντρα ανάμεσα στις δύο γυναίκες, έγινε ακόμα πιο έντονη με τις δύο κυρίες να ανταλλάσσουν μέσω των social media πυρά. Η Μαρίνα είπε κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Βόσσου για την εποχή που συνεργαζόταν με τον Μικρούτσικο και κάπως έτσι πήρε… φωτιά το Κορδελιό!

Και ύστερα –πολύ πρόσφατα δηλαδή και συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο ήρθε μία άλλη μεγάλη… στιγμή στην ελληνική τηλεόραση καθώς παρακολουθήσαμε την κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και την Τίνα Μεσσαροπούλου η οποία είχε υποστηρίξει στην εκπομπή Happy Day μεταξύ άλλων: «Μου έστειλε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα...»
Η συγκεκριμένη κόντρα πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις με έναν ακόμα εμπλεκόμενο, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος σχολίασε στο Πρωινό τα όσα είχε πει ο Καπουτζίδης στο Ελλάδα έχεις ταλέντο για το bullying που δέχονται παιδιά. Η κόντρα έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις όμως ο Ουγγαρέζος θέλησε να ρίξει τους τόνους.

Ένα ζευγάρι που έδειχνε ευτυχισμένο, έφτασε να μη μιλάει καν. Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη και τη μητέρα του γιου του Μαρία Νεφέλη Γαζή που έφτασαν μέχρι και το αστυνομικό τμήμα λόγω των εντάσεων που είχαν μεταξύ τους. Η συγκεκριμένη κόντρα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και κανείς δεν γνωρίζει πού θα οδηγήσει.

Μία από τις πιο έντονες κόντρες της χρονιάς που φεύγει είναι αυτή ανάμεσα στην Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη, οι οποίοι κάποτε ήταν υποδειγματική τηλεοπτική παρέα. Όπως έγινε γνωστό στο παρασκήνιο, μία παρατήρηση του δημοσιογράφου στη συνεργάτιδά του στο διάλειμμα επειδή ασχολούταν με το κινητό, ενόχλησε την Μπάγια η οποία έφυγε από την εκπομπή και δεν ξαναγύρισε ποτέ, όπως γνωρίζουμε όλοι…

Μία θεατρική ένταση, αυτή ανάμεσα στους ιθύνοντες εταιρίας θεατρικών παραγωγών και του Μάρκου Σεφερλή για την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που δεν θα ανέβει τελικά ποτέ στο Παλλάς, έφερε στην επιφάνεια μία άλλη κόντρα αυτή ανάμεσα στο ηθοποιό και την Έλενα Ακρίτα η οποία χρησιμοποίησε τον όρο «trash» για εκείνον όταν τοποθετήθηκε για το θέμα. Κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Μάρκο ο οποίος και αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της δημοσιογράφου, συγγραφέα, και σεναριογράφου. Έτσι, και αυτή η κόντρα θα δει τις αίθουσες των δικαστηρίων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved