Γιώργος Μαυρίδης: Αυτό είναι το βασικό στοιχείο για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!
Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης: Αυτό είναι το βασικό στοιχείο για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!

Ο Γιώργος Μαυρίδης, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε τι θα έκανε αν γινόταν για λίγο... Αϊ-Βασίλης!

Ο παρουσιαστής και tattoo artist, άφησε το δικό του μήνυμα!

«Άπειρες καθημερινές καλές πράξεις μπορεί να κάνει κάποιος για να κάνει τον κόσμο γύρω του καλύτερο. Το πρώτο και βασικό είναι να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται. Να ξεκινάει τη μέρα του λέγοντας «Σήμερα, θα κάνω το σωστό»!
Η σωστή σκέψη θα σε κάνει να είσαι ευγενικός, θα σε κάνει καλύτερο οδηγό, θα σε κάνει να καταλάβει καλύτερα τον διπλανό σου, θα σε κάνει να είσαι . ευγενικός με τους ανθρώπους σου και με όλους αυτούς που συναντάς καθημερινά, να μαζέψεις τις ακαθαρσίες του σκύλου σου... οτιδήποτε. Και αυτό, φυσικά, το λέω και για μένα.
Αν με έναν μαγικό τρόπο γινόμουν Αϊ-Βασίλης, νομίζω ότι θα έκανα δώρα συνέχεια στα παιδιά. Δεν θα τα επιβράβευα μόνο μία φορά τον χρόνο για τις καλές τους πράξεις, αλλά συνέχεια. Πρέπει να ενθαρρύνουμε συνεχώς ο ένας τον άλλον.
Θα προέτρεπα τους ανθρώπους τη νέα χρόνια να έχουν ηρεμία και λιγότερη οργή, γιατί η ηρεμία φέρνει και αγάπη. Είναι πιο γαλήνια η σκέψη σου όταν είσαι ήρεμος, πιο καθαρή και ελκύει έτσι μόνο θετίκά πράγματα. Επίσης, θα έλεγα σε κάποιον όταν εξοργίζεται με κάτι να μη βιάζεται να απαντήσει. Να αφήνει λίγο τον χρόνο να περάσει και να μην κάνει τα πάντα εν θερμώ, γιατί έτσι χάνεις και το όποιο δίκιο έχεις»., είπε χαρακτηριστικά στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved