Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να αφεθεί στην παγίδα της ασφάλειας»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να αφεθεί στην παγίδα της ασφάλειας»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και αποκάλυψε ότι στην αρχή του έλειπε, αλλά γρήγορα η Κλέλια Ρένεση κατάφερε να δώσει νέα πνοή. 

Μάλιστα, αποκάλυψε και τι θα συμβεί στην πορεία της σειράς.

Την περασμένη σεζόν η «Μουρμούρα» παρέμεινε σταθερή. Φέτος όμως τα νούμερα της έχουν και πάλι αυξηθεί. Πού το αποδίδετε;

«Στην καινούρια εμφάνιση, αυτήν της Κλέλιας, αλλά και στην ανανέωση αναβάθμιση των κειμένων μας. Με πολλή χαρά διαπιστώνω πως οι συγγραφείς μας δεν έχουν "στομώσει". Αντιθέτως, μεγαλουργούν, δίνοντας μας και τα περιθώρια του αυτοσχεδιασμού, ώστε να εξασκείται η υποκριτική μας δεινότητα».

Η... πρώην γυναίκα σας, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, σας λείπει;

«Στην αρχή ναι, η Δάφνη μου έλειπε. Όμως δέσαμε τόσο πολύ και τόσο γρήγορα με την Κλέλια, που ένιωσα πως κυριολεκτικά μου έδωσε μια νέα πνοή».

Νιώθετε ασφαλής μέσα σε μια επιτυχημένη σειρά όπως η «Μουρμούρα»;

«Και ναι και όχι... Ναι για ευνόητους λόγους. Όχι γιατί δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να αφεθεί στην παγίδα της ασφάλειας, που συνήθως σε χαλαρώνει και σε κάνει πιο μαλθακό. Άλλωστε, τι θα πει ασφάλεια στις μέρες μας; Φέτος αρέσουμε, κανένας όμως δεν ξέρει τι, γίνεται του χρόνου! Άρα χρειάζεται να προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο, με κάθε τρόπο».

Και τελικά τι θα γίνει; Θα το πάρετε το κορίτσι;

«Τι ιστορία κι αυτή, ε; Έχει πέσει στον ερωτά μου κι εγώ δεν τη θέλω... Τι να σας πω; Ποιος ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους οι συγγραφείς μας» εξήγησε στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved