Συγκλονίζει η Βρανά: «Με είχαν βάλει σε τεχνητό κώμα και τυφλώθηκα. Ξύπνησα και δεν έβλεπα τίποτα»
Showbiz

Συγκλονίζει η Βρανά: «Με είχαν βάλει σε τεχνητό κώμα και τυφλώθηκα. Ξύπνησα και δεν έβλεπα τίποτα»

Η Κατερίνα Βρανά που τόσο απλόχερα πρόσφερε γέλιο στον κόσμο μέσα από τις παραστάσεις της έδωσε μάχη για τη ζωή της και μετά για την αποκατάσταση της υγείας της. 

Βρισκόταν στη Μαλαισία για περιοδεία το 2017 και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν σκωληκοειδίτιδα. Τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς της. Οι γιατροί δεν διέγνωσαν εγκαίρως τι είχε με αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα.

«Ήταν ένα δύσκολο, βαρύ, κρυολόγημα! Ήταν τόσο βαρύ, σαν μάτι. Σαν εμπειρία, ελπίζω να ήταν η μοναδική. Δεν κάνω κέφι να το ξαναπεράσω. Οι γονείς μου τα είχαν παίξει. Αυτό που λέω και είναι λίγο… χοντρό, και φρικάρουν όλοι είναι πως, έτσι και μου βγει μετά από όλα αυτά και καρκίνος, θα τα… πάρω! Θα γίνω έξαλλη.

Εγώ το μεγαλύτερο κομμάτι το έχασα. Ήμουν αναίσθητη, κοιμόμουν. Το μεγαλύτερο λούκι το τράβηξαν οι γονείς μου. Κι όσο ήμουν σε τεχνητό κώμα -με έβαλαν για να με σώσουν- εγώ έβλεπα ότι είχα πάει σε yoga retreat στην Κορνουάλη. Και να τονίσω πως εγώ δεν κάνω γιόγκα. Και ξυπνάω και δεν μπορούσα να κουνήσω, να μιλήσω, να συνεννοηθώ και δύο εβδομάδες μετά το κώμα τυφλώθηκα, γιατί είχε φέρει τους φερετζέδες η Μαριωρή. Δεν έβλεπα τότε καλά», δήλωσε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved