Λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ πήρε την απόφαση να παντρευτεί μέσα στο 2019!
Showbiz

Λαμπερό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ πήρε την απόφαση να παντρευτεί μέσα στο 2019!

Είναι μαζί, ζουν ευτυχισμένα και πρόσφατα πήραν την απόφαση να παντρευτούν μέσα στη νέα χρονιά που έρχεται!

Ο λόγος για τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά και τη σύντροφό του Κωνσαταντίνα Κομμάτα. Το ζευγάρι ζει έναν δυνατό και δοκιµασµένο έρωτα, που τους έχει φέρει ένα βήµα πριν από τον γάµο. Σύµφωνα µε πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον, οι δυο τους πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας µέσα στο 2019.

Κι ενώ τα Χριστούγεννα θα βρίσκονται στην Αθήνα, µαζί µε την οικογένεια του Γιώργου, για την Πρωτοχρονιά θα ταξιδέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα της Κωνσταντίνας, τη Θεσσαλονίκη, προκειµένου να γιορτάσουν µαζί µε τους οικείους της. Οι γονείς της ηθοποιού τρέφουν ιδιαίτερη εκτίµηση στο πρόσωπο του Γιώργου Σαµαρά, καθώς είναι ο άνθρωπος που κάνει την κόρη τους ευτυχισµένη. «Είναι η πριγκίπισσά του», είχε επισηµάνει πρόσωπο του στενού τους κύκλου.

Την ίδια στιγµή, και οι γονείς του Γιώργου αγαπούν σαν παιδί τους την Κωνσταντίνα, καθώς βλέπουν τον γιο τους να λάµπει από ευτυχία όταν βρίσκεται δίπλα της.

Επειτα από περίπου δύο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι δηλώνει παράφορα ερωτευµένο και ανυποµονεί για το επόµενο βήµα. Εχουν ήδη εγκατασταθεί µόνιµα στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του Γιώργου Σαµαρά, και θέλουν να δηµιουργήσουν οικογένεια.

Η Κωνσταντίνα, σύμφωνα με τη Realnews, λατρεύει τον σύντροφό της, γι’ αυτό και συµφώνησε από την πρώτη στιγµή για τη µετακόµιση. Μέχρι πρότινος, ξιδέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα της Κωνσταντίνας, άλλωστε, τον είχε ακολουθήσει στην Τουρκία, όπου ο Γιώργος Σαµαράς αγωνιζόταν µε τη φανέλα της οµάδας Σαµσουνσπόρ.

«Με τον Γιώργο όλα είναι τέλεια και όµορφα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η 25χρονη ηθοποιός για τον αγαπηµένο της, µε τον οποίο ζουν ήδη σαν οικογένεια. Τις ηµέρες των εορτών ανυποµονούν να τις περάσουν οικογενειακά, να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν για λίγο από τον φόρτο της καθηµερινότητας.

Η 1η Ιανουαρίου, άλλωστε, είναι και η ηµεροµηνία της επετείου τους, οπότε έχουν έναν ακόµη λόγο να προσµένουν µε ανυποµονησία τις γιορτές. Οσοι τούς ζουν από κοντά κάνουν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, που ονειρεύεται το κοινό µέλλον του χωρίς αποκλίσεις ή διαφωνίες. Συγκαταλέγονται στα πιο αγαπηµένα ζευγάρια της ελληνικής σόουµπιζ, γι’ αυτό και ο γάµος φαντάζει ως η φυσική συνέχεια αυτής της σχέσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved