Ανασκόπηση 2018: Οι γέννες Ελλήνων και ξένων celebrities
Showbiz

Ανασκόπηση 2018: Οι γέννες Ελλήνων και ξένων celebrities

Το 2018 ήταν μια χρονιά με πολλά γεννητούρια τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή showbiz.

Τα social media γέμισαν με πατουσάκια, χεράκια, μπαλόνια και ευχές!

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες κυρίες έγιναν μανούλες την χρονιά που φεύγει σε λίγες ώρες!

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, το απόγευμα το μοντέλο Abbey Clancy ανακοίνωσε στο Instagram πως έγινε μανούλα αναρτώντας μια φωτογραφία του νεογέννητου μωρού.Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, το απόγευμα το μοντέλο Abbey Clancy ανακοίνωσε στο Instagram πως έγινε μανούλα αναρτώντας μια φωτογραφία του νεογέννητου μωρού.

Το πρώτο μωράκι της ελληνικής showbiz που γεννήθηκε το 2018 ήταν ο γιος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά. Συγκεκριμένα, ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και γέμισε χαρά τους γονείς του!

Η Κατερίνα Τσάβαλου έγινε μανούλα στα τέλη του Γενάρη. Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, ενώ λίγη ώρα αργότερα, η ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Αθηναϊς Νέγκα αποκάλυψε πως ήταν έγκυος μόλις λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ενώ επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Η Όλγα Λαφαζάνη έγινε μανούλα για δεύτερη φορά τον Φεβρουάριο του 2018. Ο γιος της ήρθε για να μεγαλώσει την οικογένειά της και η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά και την συγκίνησή της.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε μανούλα για πρώτη φορά τον Μάρτιο του έτους που μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες.

Μανούλα έγινε και η Μαρίνα Ασλάνογλου για πρώτη φορά!

Λίγο πριν το τέλος του Μάρτη, μανούλα έγινε και η Μαριάννα Γουλανδρή. Το κοριτσάκι της γεννήθηκε 2.960 γραμμάρια.

Λίγες μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου γέννησε και η Δούκισσα Νομικού. Η Δούκισσα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 22:12 το βράδυ και το αγοράκι ζύγιζε 3.030 γραμμάρια.

Μανούλα έγινε και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη Βεργίνη.

Στις αρχές του περασμένου Απρίλη, μανούλα έγινε και η Kate Middlenton για τρίτη φορά.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε μανούλα για πρώτη φορά στις 13 Απριλίου. Η παρουσιάστρια γέννησε με καισαρική και το μωρό ήρθε στον κόσμο στις 05.30.

Η Ανδρεανή Τσάφου τον Απρίλιο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η Μαρία-Νεφέλη Γαζή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι λίγο πριν το τέλος του Απρίλη και η χαρά της ήταν μεγάλη, όπως και του Άνθιμου Ανανιάδη. Ωστόσο, η σχέση του ζευγαριού δεν είχε καλή κατάληξη, αφού λίγο καιρό μετά τον ερχομό του παιδιού τους, αποφάσισαν να χωρίσουν με καθόλου καλό τρόπο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε μανούλα για τρίτη φορά. Ο μικρούλης ήρθε για να μεγαλώσει την όμορφη οικογένεια και να σκορπίσει χαρά σε όλους.

Τον Ιούνιο του 2018, μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Ήβη Αδάμου. Η τραγουδίστρια γέννησε στην Αλεξανδρούπολη έχοντας στο πλευρό της τον Μιχάλη Κουϊνέλη, αλλά και τους γονείς της που ήρθαν από την Κύπρο.

Μανούλα για δεύτερη φορά, έγινε και η Candice Swanepoel. Το γνωστό μοντέλο ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός στο instagram της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία.

Στα τέλη του Ιουνίου, η Ελένη Καρποντίνη έγινα μανούλα για δεύτερη φορά.

Η Μόνικα γέννησε αθόρυβα, αφού κανείς δεν γνώριζε πως είναι έγκυος. Την αποκάλυψη πως έγινε μητέρα την έκανε η ίδια μέσα από το Instagram της ένα μήνα μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, έγινε μητέρα μέσα στο καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 21 Ιουλίου.

Μέσα στο καλοκαίρι, μανούλα έγινε για δεύτερη φορά και η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έγινε μανούλα για πρώτη φορά στα 46 της χρόνια στα τέλη του Αυγούστου. Το εντυπωσιακό πρώην μοντέλο ενημέρωσε τους followers της μέσα από το Instagram δείχνοντας την χαρά της.

Η Μαρία- Λουίζα Βούρου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι στα τέλη του Σεπτέμβρη. Η παρουσιάστρια και blogger στο queen.gr έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Την είδηση έκανε γνωστή η καλή της φίλη Xριστίνα Σαράντη και δημοσείευσε και την πρώτη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας: «να σου ζήσει! Να είναι πολύ γερός και ευτυχισμένος! Καλό ταξίδι στον κόσμο της μητρότητας Μαρία Λουίζα Βούρου»!

Η Kate Hudson έκανε μία ανάρτηση στο instagram, στην οποία αναφερόταν σε ροζ φόντο η ημερομηνία 02/10/2018 η οποία φυσικά θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη της ως μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής της αφού υποδέχτηκε την πριγκίπισσά της.

Μανούλα έγινε η αδερφή της Kate Middleton, Pipa. Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Jame Matthews, τον οποίο παντρεύτηκε τον Μάιο του 2017.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά τον Νοέμβριο του 2018. Η μικρή Ηλέκτρα ήρθε για να φέρει κι άλλη ευτυχία στην ηθοποιό και τον σύζυγό της.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά, έγινε ο σεφ, Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός με μια φωτογραφία στο facebook.

Η τραγουδίστρια, Έρη Ζώρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Έρη Ζώρα και ο σύζυγός της, ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Luciano De Souza πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Να τους ζήσει!

Λίγο πριν το τέλος του 2018, ο Σίμος Κεδίκογλου και η σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαμάκη, έγιναν γονείς και διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους!

Η Άρτεμις Αστεριάδη κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της. Το μοντέλο, γνωστοποίησε πως έγινε μητέρα με ένα βίντεο μέσα από το μαιευτήριο.

Πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Στέλλα Κωστοπούλου. Η γλυκιά ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σειρά «Μπρούσκο» έγινε μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved