Σόλων Τσούνης: Τα παράτησε όλα και πήγε στο Παρίσι για έναν έρωτα
Showbiz

Σόλων Τσούνης: Τα παράτησε όλα και πήγε στο Παρίσι για έναν έρωτα

Ο Σόλων Τσούνης που υποδύεται τον Διονύση στη σειρά «Το Σόι σου» τα παράτησε όλα και πήγε στον Παρίσι για έναν χρόνο εξαιτίας του έρωτα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην περίοδο εκείνη.

Ισχύει ότι τα εγκατέλειψες όλα και πήγες στο Παρίσι για έναν έρωτα;

Στο Παρίσι έμεινα έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν ήταν μόνο ο έρωτας. Ουσιαστικά, είχα τάσεις φυγής. Ήθελα να ζήσω κάπου εκτός, να καθαρίσω το μυαλό μου, που είχε μπερδευτεί. Σκεφτόμουν αν μου αρέσει αυτή η δουλειά, αν μπορώ να αντέξω, τι θέλω στη ζωή μου, χρειαζόμουν μια απόσταση από όλα. Το έκανα στα 28 μου και θεωρώ ότι αυτή η ηλικία είναι κομβική για τον άντρα.

Τι έμαθες για τον εαυτό σου τότε;

Ξεκαθάρισα πολλά πράγματα για το μέλλον. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έμεινα τελείως μόνος, οπότε είδα τι αντέχω, τι αξίζω ως άνθρωπος, πώς με βλέπουν άτομα που δεν με έχουν ξαναδεί ποτέ στη ζωή τους, πόσο μετράω ως προσωπικότητα και ενέργεια. Πίστεψα τότε στον εαυτό μου, κατάλαβα ότι είμαι συμπαθής και ότι μπορώ να κάνω φίλους.

Έπρεπε να διανύσεις τόσα χιλιόμετρα για να το καταλάβεις αυτό;

Ναι, θα σου πω... Στο χώρο που είμαι εγώ υπάρχουν στιγμές που μπερδεύεσαι. Όταν αρχίζεις να δουλεύεις και να σε αναγνωρίζει ο κόσμος, χάνεις λίγο την μπάλα. Σκέφτεσαι τώρα, αυτός μου μιλάει γιατί με συμπαθεί πραγματικά ή επειδή με βλέπει στην τηλεόραση . Μετά το Παρίσι ένιωσα έτοιμος ηθοποιός. Δεν με ένοιαζε πια αν εκτεθώ ή τι θα πουν για μένα. Γιατί τον είχα αυτόν το φόβο της έκθεσης, κακά τα ψέματα.

Πηγή: people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved