Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Στο παρελθόν γαντζωνόμουν πάνω στον σύντροφό μου, γινόμουν κτητική»
Showbiz

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Στο παρελθόν γαντζωνόμουν πάνω στον σύντροφό μου, γινόμουν κτητική»

Η Μίκα της σειράς «Έλα στη θέση μου» η κατά κόσμον Ντάνη Γιαννακοπούλου μίλησε σε συνέντευξή της για την προσωπική της ζωή.

Η Μίκα ζει με το φάντασμα της Φαίης (Αθήνα Οικονομάκου), που είναι η πρώην του Βλάση (Γιάννης Τσιμιτσέλης). Έχεις ζήσει κάτι ανάλογο στην προσωπική σου ζω

Οι πρώην είναι η ιστορία μας και κάποιες φορές μπορεί να μας επηρεάζουν περισσότερο απ' όσο θα θέλαμε. Σε μικρότερη ηλικία μού έχει συμβεί να είμαι με κάποιον που είχε χρόνια σχέση με μια κοπέλα, χώρισαν και όταν έμαθε ότι μπήκε μια καινούρια γυναίκα στη ζωή του άρχισε να τον διεκδικεί. Τελικά χωρίσαμε. Όταν υπάρχουν ερωτήματα σε μια σχέση, καλό είναι να φεύγεις.

Τι λάθη που μπορεί να έκανες στο παρελθόν στις σχέσεις σου δεν επαναλαμβάνεις πια;

Στο παρελθόν εμπιστευόμουν πολύ τον άνθρωπο που είχα δίπλα μου και πίστευα ότι θα είναι αυτός που θα παντρευτώ. Γαντζωνόμουν πάνω του, γινόμουν κτητική, ήθελα να είμαστε συνέχεια μαζί, να έχουμε κοινούς φίλες και παρέες. Τώρα πια σέβομαι τη διαφορετικότητα του άλλου και τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Άλλωστε, έχω μια σχέση που μετράει ήδη μια πενταετία, οπότε αυτά συνέβαιναν χρόνια πριν.

Ο σύντροφός σου δεν κάνει την ίδια δουλειά με εσένα. Πώς αντιδράει όταν σε βλέπει σε μια ερωτική σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή σου; Στην αρχή υπήρχε το στοιχείο της ζήλιας, οπότε έπρεπε να του εξηγήσω πώς λειτουργεί το επάγγελμα μου. Αλλά επειδή είναι νοήμων άνθρωπος, το κατάλαβε.

Πηγή: Page – Νέα σελίδα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved