Τζωρτζ Παπακώστας: «Θέλω να γίνω πατέρας αλλά θα χρειαστώ μια γυναίκα γι’ αυτό!»
Showbiz

Τζωρτζ Παπακώστας: «Θέλω να γίνω πατέρας αλλά θα χρειαστώ μια γυναίκα γι’ αυτό!»

Ο Τζώρτζ Παπακώστας απασχόλησε τη δημοσιότητα και για τη σχέση του με την ηθοποιό Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη.

Αντί, όμως, να κάνει λόγο για τα παλιά, προτιμά να μιλά για όσα περιμένει. «Αυτή την περίοδο είμαι μόνος. Μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν, αλλά, αν υπήρχε κάποια γυναίκα στη ζωή μου, σίγουρα δεν θα την έκρυβα. Βέβαια, στην αρχή της σχέσης θέλω να είμαι προστατευτικός προς την κοπέλα και την ιδιωτικότητά της. Τώρα, όμως, δεν χρειάζεται καμία κοπέλα την προστασία μου», λέει και περιγράφει την ιδανική για εκείνον γυναίκα.

«Κάποια που να αντέχει την απουσία μου όταν δουλεύω, να είναι αυτόνομη, δυναμική και τα μάτια της να αστράφτουν όταν με κοιτάζει». Η δημιουργία οικογένειας δεν του φαντάζει ως κάτι πολύ μακρινό, αφού, όπως εξομολογείται στην Realnews, εδώ και κάποιους μήνες έχει αρχίσει να το σκέφτεται. «Ωραία θα ήταν, αλλά θα χρειαστώ μια γυναίκα γι’ αυτό! Θέλω να γίνω πατέρας. Από το καλοκαίρι μού μπήκε στο μυαλό. Θα δούμε. Είμαι παραδοσιακός άντρας. Θα τα κάνω όλα “όπως πρέπει”. Να δώσω στη γυναίκα μου τον γάμο που έχει ονειρευτεί, ένα τέλειο ταξίδι και μετά ας έρθει το παιδί να το χαρούμε».

Μέχρι τότε απολαμβάνει τα άλλα «παιδιά» του. Επειτα από το εστιατόριο «The Burger Joint», μόλις δημιούργησε το «Vittoria Gati» στη Γλυφάδα. «Αυτό το μαγαζί το περίμενα από την ημέρα που γύρισα στην Ελλάδα, πριν από τέσσερα χρόνια. Μου έλειπε πολύ ένα καλό εστιατόριο, με αισθητική άλλης εποχής, προσεγμένο σέρβις και λίγο αέρα από Νέα Υόρκη. Ενα ιταλικό εστιατόριο λίγο πειραγμένο στο φαγητό, λίγο κοσμοπολίτικο, εμπνευσμένο από τις μπρασερί του εξωτερικού». Και μπορεί στα social media να υπογράφει ως chef, restaurateur και consultant, αγαπάει όμως περισσότερο τη δεύτερη ιδιότητα. «Από μικρό παιδί θέλω το ίδιο: restaurateur. Το πήρα από τον πατέρα μου. Μου αρέσει να δημιουργώ. Να βρίσκω την ιδέα, να την εξελίσσω και σιγά-σιγά να τη βλέπω να φέρνει καρπούς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved