Κουρκούλης-Κελεκίδου: Πώς διαψεύδουν τις φήμες ότι περνάει κρίση ο γάμος τους!
Showbiz

Κουρκούλης-Κελεκίδου: Πώς διαψεύδουν τις φήμες ότι περνάει κρίση ο γάμος τους!

Εδώ και περίπου έναν χρόνο ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου έχουν εγκατασταθεί και πάλι στην Ελλάδα, μετά την επιστροφή τους από το Ντάργουικ της Αυστραλίας, όπου έζησαν για περίπου τρία χρόνια.

Λίγο η έλλειψη των δικών τους ανθρώπων, λίγο η νοσταλγία για την πατρίδα, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με τα δύο του παιδιά, τον 10χρονο Θανάση και την 4χρονη Ελπινίκη.

Από τότε που εγκαταστάθηκαν, όμως στην Ελλάδα, άρχισαν αυτόματα και οι φήμες, αλλά και τα δημοσιεύματα που τούς ήθελαν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους. Κάποιοι έγραφαν πως το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον χωρισμό. Φήμες που ούτε διέψευσαν ούτε επιβεβαίωσανοι δύο καλλιτέχνες, αποφασίζοντας να μην επιτρέψουν σε κανέναν να ταράξει την οικογενειακή τους γαλήνη. Μόνο ο Νίκος Κουρκούλης προ ημερών έσπευσε να ξεκαθαρίσει μία και καλή τα πράγματα σε τηλεοπτική του συνέντευξη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα ζευγάρια περνούν φάσεις στη ζωή τους. Τώρα, σε αυτή τη φάση, να βγω να απαντάω αν χώρισα ή δεν χώρισα; Αν χώριζα θα το μάθαινε ο κόσμος, θα το λέγαμε. Δεν θα το κρατούσαμε μυστικό. Αν πάλι έχω πρόβλημα με τη γυναίκα μου, δεν θα καθίσω να πω “ξέρεις, έχω πρόβλημα”. Και στο κάτω-κάτω η ζωή είναι δική μου. Αν θέλω να τη δημοσιοποιήσω, θα πω αυτό που πρέπει και θέλω να πω».

Για κάποιους δεν ήταν αρκετά τα όσα είπε ο τραγουδιστής στην πρό-σφατη συνέντευξή του και έτσι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του φρόντισαν να καταστήσουν ακόμα πιο σαφή τα πράγματα. Στη λαμπερή πρεμιέρα του τραγουδιστή, η Κέλλυ ήταν στο πλευρό του συζύγου της. Εθεάθη από νωρίς, σε ένα από τα πρώτα κεντρικά τραπέζια του νυχτερινού κέντρου, κι όχι μόνο πηγαινοερχόταν από το τραπέζι της στο καμαρίνι του συζύγου της, αλλά χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή της. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Νίκος και η Κέλλυ έκαναν κοινή έξοδο στη μουσική σκηνή «Γραμμές».

Βγήκαν να διασκεδάσουν με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Φίλα με... στις Γραμμές» του Σταμάτη Κραουνάκη, πέρασαν υπέροχα και μετά το τέλος του προγράμματος έσπευσαν στο καμαρίνι του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη για να τον συγχαρούν, αλλά και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί του, χωρίς να κρύψουν τον ενθουσιασμότους για το θέαμα που μόλις είχαν απολαύσει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι είναι πολύ δεμένο. Μπορεί, όπως όλα τα ζευγάρια, να αντιμετωπίζει κατά καιρούς προβλήματα, όμως καταφέρνει πάντα να τα ξεπερνά, μιας και τα συναισθήματα που το ενώνουν είναι πολύ δυνατά. Αλλωστε, έχοντας ως προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους, θέλουν να τα προστατεύουν από κάθε τι που μπορεί να χαλάσει τις ισορροπίες τους.

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved