Η Δούκισσα Νομικού βαφτίζει τον γιο της και ξεκίνησε τις προετοιμασίες!
Showbiz

Η Δούκισσα Νομικού βαφτίζει τον γιο της και ξεκίνησε τις προετοιμασίες!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν τον γιο τους το ερχόµενο καλοκαίρι, χωρίς ακόµα να έχουν καταλήξει στο πού και πότε ακριβώς θα γίνει η βάφτιση -αν και επικρατέστερη είναι η αγαπηµένη τους Μύκονος.

Η ∆ούκισσα έχει ήδη αρχίσει να κάνει έρευνα αγοράς για τη σωστή οργάνωση του µυστηρίου, ψάχνοντας να βρει το concept που θα έχουν οι µποµπονιέρες, ο στολισµός και τα ρούχα του µικρού. Το ζευγάρι είχε αποφασίσει πριν από τη γέννηση του µικρού το όνοµα Σάββας µε το οποίο ήδη τον φωνάζουν.

Πιστή στις παραδόσεις, σύμφωνα με τη Realnews, η ∆ούκισσα ήθελε ο µικρούλης να πάρει το όνοµα του παππού, πατέρα του συζύγου της ∆ημήτρη Θεοδωρίδη, και έτσι δεν υπήρξε κανένα δίληµµα ή προβληµατισµός γι’ αυτό. Σε ό,τι αφορά τους επαγγελµατικούς στόχους της όµορφης παρουσιάστριας, προς το παρόν απολαµβάνει την επιτυχία που γνωρίζουν οι διαφηµιστικές καµπάνιες κορυφαίων brands στις οποίες πρωταγωνιστεί, ενώ συνεχίζει τις συζητήσεις µε το κανάλι που την ανέδειξε για να καταλήξουν από κοινού στις αποφάσεις για τη δυναµική επιστροφή της στην τηλεόραση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved