Δημήτρης Αποστόλου: «Εγώ έναν έρωτα ήθελα στη ζωή μου και να πεθάνω με αυτόν, αλλά...»
Showbiz

Δημήτρης Αποστόλου: «Εγώ έναν έρωτα ήθελα στη ζωή μου και να πεθάνω με αυτόν, αλλά...»

Ο γνωστός σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου, μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του!

Όπως πάντα, μίλησε ανοιχτά και δεν δίστασε να κάνει αποκαλύψεις! Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα αλλά και για τις σχέσεις του με διάσημες καλλονές!

Ο πρώτος έρωτας;

Την περίοδο που ήμουν ναύτης στα υποβρύχια! Γνώρισα ένα πλάσμα ονειρικό, μια 19χρονη Ολλανδέζα καλλονή με τη γοητεία της Κιμ Μπάσιντζερ.

Κι όταν ήρθε το τέλος;

Της υποσχέθηκα ότι θα μάθω τον τρόπο να γράφω σενάρια για να το κάνω ταινία! Και θα το κάνω.

Σας «μεγάλωσε» απότομα αυτή η σχέση;

Ολοκλήρωσε την εικόνα μου για τις γυναίκες. Τα αγόρια στην εφηβεία λέμε διάφορα για το άλλο φύλο. Στην ηλικία των 16 χρόνων είχα κάτι αγορίστικες υπερφίαλες αντιλήψεις, μέχρι που ένας ξάδερφός μου, γιατρός στο επάγγελμα, με έχωσε σ’ ένα χειρουργείο για να παρακολουθήσω μια γυναίκα που γεννούσε. Αυτό το γεγονός ήταν το πρώτο που... καθάρισε και το τοπίο μου για το άλλο φύλο.

Ζήσατε μεγάλους έρωτες, με διάσημες καλλονές, στην εργένικη ζωή σας.

Ναι, αλλά συνάμα και σκληρό bullying σχεδόν από όλες τις σχέσεις μου, ειδικά όμως από τις ωραίες γυναίκες. Ηταν πολύ ζηλιάρες. Μιλάμε για παθολογική κατάσταση, αρρώστια.

Μήπως επειδή είχατε τη φήμη του άστατου εργένη;

Εγώ έναν έρωτα ήθελα στη ζωή μου και να πεθάνω με αυτόν. Αλλά... (Σιωπή.) Επειδή είμαι μοιρολάτρης και πιστεύω στο κάρμα, νιώθω ότι όσα έζησα -έρωτες και χωρισμούς-, ακόμα κι αυτό που συνέβη με τον γάμο μου και με πλήγωσε, είχαν σκοπό να με εκπαιδεύσουν για κάτι. Ισως γι’ αυτό που έρχεται..., είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved