Σόλων Τσούνης: «Δεν θα μπω στην παγίδα να κάνω σκάνδαλο για να ακουστώ...»
Showbiz

Σόλων Τσούνης: «Δεν θα μπω στην παγίδα να κάνω σκάνδαλο για να ακουστώ...»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, ο Σόλων Τσούνης, ήταν άκρως αποκαλυπτικός!

Ο ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τους λόγους που δεν γνωρίζουμε τίποτα για την προσωπική του ζωή!

Σε ποιο διάσημο ηθοποιό ήθελες να μοιάσεις;
Ο Marlon Brando, ήταν το πρότυπο μου. Για μένα αυτός ο άνθρωπος είναι η κορυφή της υποκριτικής. Αυτός όρισε το παίξιμο και ελευθέρωσε τα πράγματα μέσω της στανισλαφσκικής του μεθόδου. Μέχρι τότε οι ηθοποιοί απλά έλεγαν όμορφα λόγια.

Και με ποιον σου λένε ότι μοιάζεις εμφανισιακά;
Με τον Gerand Butler και κάποιες φορές, τον Γιάννη Στάνκογλου.

Γιατί δεν ξέρουμε τίποτα για τα προσωπικά σου;
Γιατί δεν μου αρέσει να εκθέτω την προσωπική μου ζωή. Δεν θα ξεπουληθώ για τη δημοσιότητα ούτε θα μπω στην παγίδα να κάνω κάποιο σκανδαλάκι για να ακουστώ. Το θεωρώ κακό για έναν ηθοποιό να ακούγεται για τα προσωπικά του αντί για τη δουλειά του. Και μου αρέσει που δεν ξέρει κανείς τίποτα για μένα. Και γιατί να ξέρει δηλαδή;Έχει τύχει σε συνεντεύξεις να μου ζητήσουν να πω κάτι πιο πικάντικο για να μπει ως τίτλος, αλλά δεν έχω να αποκαλύψω κάτι ιδιαίτερο. Θυμάμαι, επίσης, μια φορά με πήραν τηλέφωνο από ένα περιοδικό και μου πρότειναν να πάω την τάδε μέρα και ώρα στο τάδε εμπορικό κέντρο για να τραβήξουμε παπαρατσικό. Τους απάντησα «Τι παπαρατσικό θα είναι αυτό ρε παιδιά, αφού θα έχουμε ραντεβού;». Το βρήκα αστείο, είπε χαρακτηριστικά στο People!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved