Κέλλυ Κελεκίδου: «Το εξωτερικό δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια»
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: «Το εξωτερικό δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια»

Η Κέλλυ Κελεκίδου επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αυστραλία όπου είχε πάει με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά τους.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και εξήγησε αν φοβήθηκαν πως η απόφασή τους να πάνε στην Αυστραλία θα έκανε κακό στην καριέρα τους.

Τι ετοιμάζεις επαγγελματικά;

«Ήρθα με πιο όμορφα και κατασταλαγμένα συναισθήματα. Η Αυστραλία μου έκανε πολύ καλό, ξεκουράστηκα και άρχισα να βλέπω τη δουλειά μου με περισσότερη όρεξη, μου έλειψε όλο αυτό το κομμάτι. Τα παιδιά ξεπετάχτηκαν, οπότε... Είμαι στο στούντιο, σκεφτόμαστε να βγει το τραγούδι μου Ιανουάριο ή Φεβρουάριο. Στις γιορτές θα κάνω κάποιες εμφανίσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μπορεί να πάω στο Αμβούργο και στην Αγγλία. Τα παιδιά έχουν γιαγιάδες και παππούδες που θα μείνουν μαζί τους, έχω τρόπο να βοηθηθώ»

Εσύ και ο Νίκος Κουρκούλης, ο σύζυγός σου, είστε ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι που δεν φοβάστε την αποχή από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, το ενδεχόμενο να σας «ξεχάσει» ο κόσμος. Είναι εύκολο αυτό;

«Ο Νίκος άφησε πίσω του όλο αυτό το κενό. Όλη αυτή η αποχή μπορεί να φοβηθείς ότι μπορεί να σου φέρει διάφορα και να σε ξεχάσει ο κόσμος. Αυτή η αποχή για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντική. Το να μπορέσω να μεγαλώσω τα παιδιά μου μου βγήκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα πρώτα τους 3 χρόνια ήθελα να είμαι στο 100% από πάνω τους»

Έχεις αφήσει «κομμάτι καριέρας» για τα παιδιά σου;

«Εννοείται. Όταν έμεινα έγκυος στο γιο μου, ήμουν σε μια πολύ καλή περίοδο επαγγελματικά. Η εγκυμοσύνη μου ήταν δώρο Θεού για μένα, το θεώρησα μεγάλη ευλογία και όχι ότι θα καταστραφεί η καριέρα μου. Όχι, δεν το φοβηθήκαμε αυτό. Ο Νίκος είναι τώρα με τον Μαζωνάκη και την Άντζελα Δημητρίου, εγώ συζητάω για το Μάρτιο δουλειά. Δεχόμαστε πολλή αγάπη από τον κόσμο με την επιστροφή μας»

Σου λείπει κάτι από το εξωτερικό;

«Το εξωτερικό δίνει μια μεγαλύτερη ασφάλεια απ' ό,τι έχουμε εδώ στην Ελλάδα, με τις αναμπουμπούλες που συμβαίνουν. Εκεί δεν μένεις εκτεθειμένος. Στη ζωή μου έχω μάθει όλες τις πόρτες να τις έχω ανοιχτές. Ψάχνω να βρω τα δικά μου κομμάτια, που θα με φέρουν στη δική μου ισορροπία. Κάνω αυτή τη δουλειά από 15 χρονών» δήλωσε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved