Κώστας Αρζόγλου: Πήρε θέση στη κόντρα Ακρίτα-Σεφερλή
Showbiz

Κώστας Αρζόγλου: Πήρε θέση στη κόντρα Ακρίτα-Σεφερλή

Ο Κώστας Αρζόγλου παρακολούθησε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή και πήρε θέση. 

Ο Κώστας Αρζόγλου αποκάλυψε πως είχε καλέσει τον Μάρκο Σεφερλή για συνεργασία και του προτείνει να δει την παράσταση «Το κτήνος στο φεγγάρι».

Σας παρακολουθούμε στο σίριαλ «Ο πρίγκιπας της φωτιάς».

«Είναι μια συνεργασία με τον Γιώργο Κυρίτση και ο Δήμας, ο σκηνοθέτης, είναι σπουδαίος, ήθελα να δουλέψω μαζί του. Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί ηθοποιοί»

Έχετε μια σπουδαία σχέση με την 'Ελενα Ακρίτα. Πώς διατηρείται αυτή η αγάπη στο χρόνο;

«Αγαπιόμαστε και αυτή η αγάπη διατηρείται γιατί υπάρχει, είναι πολύ απλό»

Περάσατε μαζί ένα μεγάλο έρωτα, έχετε παιδί μαζί...

«Μείναμε μαζί γύρω στα 9,5 χρόνια. Δεν υπάρχει κλειδί, για την αγάπη, αγαπιόμαστε, είναι απλό. Η Έλενα για μένα είναι πολύ λαμπερή κι εύστροφη, κάτι που λατρεύω»

Πρόσφατα, με τον Μάρκο Σεφερλή, πήρε θέση στο θέμα της παράστασης που επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει εκείνος και δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια λογομαχία.

«Είναι η αλήθεια της. Παρακολούθησα του Μάρκου και το βούρκωμα, το μόνο που έχω να του πω, επειδή έχω δουλέψει παλιά μαζί του, στο ξεκίνημα του, [ου έκανε έναν ταξιτζή, ο οποίος έκανε διάφορες φάρσες στους πελάτες. Μου άρεσε το υποδόριο χιούμορ που είχε και τον κάλεσα σε δυο παραστάσεις που ανέβαζα τότε, σε κάτι κωμωδίες, γιατί ήταν ακριβώς το είδος του χιούμορ που με ενδιέφερε. Το μόνο που έχω να του πω είναι να έρθει να δει την παράσταση «Το κτήνος στο φεγγάρι». Να κάτσει σε μια γωνιά ανώνυμα και να το δει, ίσως του θυμίσει κάτι»

Τι σας πληγώνει;

«Η αναξιοπρέπεια των θεσμών με έχει πληγώσει βαθύτατα και συνεχίζει να με πληγώνει»

Θα γυρίζατε σε κάποια σχέση ζωής από το παρελθόν σας;

«Όχι, έτσι νομίζω, δεν είμαι σίγουρος. Αν κάποιος το δει ως ρετρό, δεν θέλω να το κάνω, δεν μου πάει, δεν μου λέει τίποτα. Αν ξεκινούσε κάτι, θα ήταν συμπτωματικά με κάποιον άνθρωπο που είχα βρεθεί κάποτε, εξαρχής. Όταν τελειώνει κάτι, έχει τους λόγους του. Να κάνουμε μια επανάληψη χωρίς λόγο;» είπε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved