Βασανιστική η εγκυμοσύνη για Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Το σώµα µου δεν αντιδρά καλά, υποφέρω...»
Showbiz

Βασανιστική η εγκυμοσύνη για Ελληνίδα παρουσιάστρια: «Το σώµα µου δεν αντιδρά καλά, υποφέρω...»

Αν και για τις περισσότερες γυναίκες η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η πιο γλυκιά της ζωής τους, για την Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι από τις πιο δύσκολες, όπως αποκαλύπτει η ίδια... 

Ο λόγος για τη Χριστίνα Αλούπη η οποία από στιγμή σε στιγμή γεννάει όμως όπως παραδέχεται, νιώθει σαν να ήταν έγκυος για... χρόνια.

Η όµορφη Θεσσαλονικιά µιλά στη Realnews για τις δυσκολίες που αντιµετωπίζει όλο το διάστηµα της εγκυµοσύνης της. «Κυλάει πολύ δύσκολα, όπως και η πρώτη µου εγκυµοσύνη. Χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβληµα υγείας, οι εγκυµοσύνες µου είναι δύσκολες, το σώµα µου δεν αντιδρά καλά, υποφέρω...» λέει η όμορφη παρουσιάστρια η οποία δεν νοιάζεται για τις τεράστιες αλλαγές στο σώμα της καθώς λέει:

«Εχω πάρει περίπου 20 κιλά µέχρι τώρα. ∆εν δίνω σηµασία, δεν µε ενδιαφέρει καθόλου. Και στην πρώτη µου εγκυµοσύνη πήρα πάνω από 20 και τα έχασα όλα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Κιλά είναι, χάνονται, δεν αγχώνοµαι µε τέτοια µαταιόδοξα πράγµατα, αυτή τη στιγµή το µόνο που µε απασχολεί είναι να έρθει στον κόσµο ένα υγιές µωρό και να είµαστε και οι δυο µας καλά! Βάζω τόσα κιλά γιατί το µόνο που µπορώ να τρώω 9 µήνες είναι υδατάνθρακες, το στοµάχι µου δεν δέχεται ούτε λαχανικά ούτε τίποτα το υγιεινό, λίγα φρούτα και λίγο κρέας αντέχω, µέχρι εκεί. Μόνο υδατάνθρακες µπορώ να χωνέψω, όλα τα υπόλοιπα απλώς µε κάνουν να διπλώνοµαι στα δύο από τον πόνο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved