Μυρτώ Ναούμ: «Όταν ήμουν μικρή, ο πατέρας μου έβαζε στο σπίτι βυζαντινή μουσική»
Showbiz

Μυρτώ Ναούμ: «Όταν ήμουν μικρή, ο πατέρας μου έβαζε στο σπίτι βυζαντινή μουσική»

Τη Μυρτώ Ναούμ τη γνωρίσαμε το 2016 από το talent show «The Voice». Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια έχει αλλάξει πολύ.

«Πατάω περισσότερο στα πόδια μου και έχω το θάρρος της γνώμης μου. Είμαι πιο σίγουρη για αυτά που θέλω. Είμαι λίγο πιο θαρραλέα».

Η 32χρονη τραγουδίστρια είναι σίγουρα δυναμική -ως γνήσια Λέων-, ένα στοιχείο που βγαίνει έντονα όταν ανεβαίνει στη σκηνή. Φέτος εμφανίζεται στο Σταυρό του Νότου. Τελευταία έχει αρχίσει να φλερτάρει και με τους ηλεκτρονικούς ήχους.

«Πρόκειται για τη μεγάλη μου αγάπη. Με αυτό το είδος μουσικής χορεύω και διασκεδάζω και αυτή είναι η επιλογή μου για τις εξόδους μου». Το πρωί όταν ξυπνήσει ακούει mainstream jazz και κλασική ή ηλεκτρονική μουσική, ακούσματα που απέκτησε μεγαλώνοντας.

«Όταν ήμουν μικρή, ο πατέρας μου έβαζε στο σπίτι βυζαντινή μουσική. Για ένα μεγάλο διάστημα, παράλληλα με την ιατρική, που αποτελεί το βασικό του επάγγελμα, ήταν ψάλτης». Αν και κόλλησε το μικρόβιο της ιατρικής από τον πατέρα της, οι φίλοι της τη συμβουλεύονται όταν είναι άρρωστοι, η Μυρτώ σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής.

«Ο πατέρας μου δεν με πίεσε να γίνω γιατρός και ήταν πολύ υποστηρικτικός στην καλλιτεχνική μου φύση. Η μητέρα μου από την άλλη, έπρεπε πρώτα να με δει στη σκηνή. Από τότε έγινε η καλύτερη μάνατζερ», λέει η ίδια στο περιοδικό InStyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved