Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η σχέση της με τα παιδιά της και η διαχείρηση της δημοσιότητας!
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η σχέση της με τα παιδιά της και η διαχείρηση της δημοσιότητας!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα!

Η ίδια, μίλησε και για τα παιδιά της, ενώ περιέγραψε τη σχέση που έχουν μεταξύ τους!

Είσαι μια γοητευτική και σέξι γυναίκα. Πώς το αντιμετωπίζουν αυτό τα αγόρια σου, που ενδεχομένων ακούνε κυρίως από το σχολικό τους περιβάλλον σχόλια για τη μητέρα τους για το λόγο αυτό;

Δεν ξέρω αν ακούνε σχόλια για μένα, δεν μου τα μεταφέρουν, δεν έχουν έρθει ποτέ να μου πουν ότι ο φίλος τους είπε «αυτό» ή «εκείνο», οπότε, δεν ξέρω αν συμβαίνει, γιατί έχουν αυτό το προστατευτικό της μαμάς, αλλά γενικά στο σπίτι είμαι μια πολύ κανονική μαμά, στην καθημερινότητα μας δεν υπάρχει... Όσο φτιάχνομαι και όσο εντυπωσιακή μπορεί να με βλέπουν, είναι μόνο μέσα από τη δουλειά, οπότε δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με αυτό το κομμάτι, ούτε το υπερτονίζουμε ούτε το έχουμε υπερθεματίσει. Δεν νομίζω ότι στο μυαλό τους είναι τόσο έντονο. Είμαι η μαμά τους, όπως είναι η μαμά όλων, έτσι φαντάζομαι ότι είμαι κι εγώ.

Καταφέρνεις να τα προστατεύεις από δημοσιεύματα και ειδήσεις που δεν θέλεις να φτάσουν στ' αυτιά τους;

Δεν έχει γραφτεί ποτέ κάτι για το οποίο τα παιδιά μου δεν είναι ενήμερα για το ποια είναι ακριβώς η κατάσταση και τι συμβαίνει. Φροντίζω να έχω τέτοια σχέση μαζί τους, που συζητάμε πράγματα και πάντα εκ των προτέρων. Δεν περιμένω να γίνει ή να γραφτεί κάτι και μετά να κάτσω να τους μιλήσω. Τα παιδιά μου είναι ενήμερα για το ποια είναι η αλήθεια και τι συμβαίνει, αλλά και για όλο αυτό το σύστημα της δουλειάς μας, που όλο αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι, όπου πολλές φορές μπορεί να ακούγονται και να γράφονται πράγματα που δεν είναι έτσι. Έχουμε αναπτύξει αυτή τη σχέση, ξέρουν ότι μπορούν να ρωτήσουν οτιδήποτε και θα τους απαντήσω με ειλικρίνεια, έχουν εμπιστοσύνη σ' αυτό, δεν έχουν ανασφάλεια. Έχουμε συζητήσει όλα τα θέματα, επαγγελματικά, προσωπικά, με τον τρόπο που πρέπει να τα συζητήσουμε, γιατί είναι δύο μικρά παιδιά, είναι τα παιδιά μου, δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε μια κατάσταση που θα διαβάσουν ή θα ακούσουν κάτι, δεν θα έχουν ιδέα και «θα πέσουν από τα σύννεφα», είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τα πράγματα, είπε χαρακτηριστικά στο Λοιπόν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved