Χρύσα Ρώπα: «Ένιωσα και μαχαιριές στον χώρο αλλά τις έκανα delete»
Showbiz

Χρύσα Ρώπα: «Ένιωσα και μαχαιριές στον χώρο αλλά τις έκανα delete»

Η Χρύσα Ρώπα επέστρεψε στην Ελλάδα από το Παρίσι όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό θέλοντας να αποστασιοποιηθεί λίγο από το σανίδι και να ηρεμήσει μακριά από όλους και όλα. 

Η επιστροφή της γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" που ανεβαίνει από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης σε συνεργασία με το Istrian National Theatre της Κροατίας. Η ίδια μιλάει με ενθουσιασμό για όλα αυτά...

Ξέρω πολύ καλά! Αυτοί χάνουν, Χρύσα. Πέρα από αυτόν τον ιδιότυπο ρατσισμό, ένιωσες και μαχαιριές στον χώρο;

Ενιωσα, αλλά τις έκανα delete. Κάνω delete σε οτιδήποτε τοξικό και αρνητικό. Δεν μένω στα άσχημα. Μένω στα όμορφα και είχα τη χαρά να με αγκαλιάσουν θερμά ο Σταμάτης Φασουλής, ο Λάκης Λαζόπουλος, που έγιναν οικογένειά μου και όχι μόνο φίλοι μου, είχα τη χαρά να συνεργαστώ με τον Αλέξανδρο Ρήγα σε θέατρο και τηλεόραση. Ανθισα στο θέατρο με καλές συνεργασίες και ανυπομονώ να συναντήσω ξανά τον Λάκη και τον Σταμάτη, αλλά και να δουλέψω με νεότερους ταλαντούχους δημιουργούς, όπως είναι ο Λευτέρης Γιοβανίδης. Δεν έχω απωθημένα ρόλων και έργων. Το μόνο μου ζητούμενο είναι να δουλεύω συλλογικά, να μοιράζομαι τα όνειρα άλλων ανθρώπων, να υπάρχω με ταλαντούχα πλάσματα στη σκηνή. Το «μαζί» με αφορά πάνω από όλα. Μην ξεχνάςπως, πέρα από τον Κωνσταντίνο μου, τον υπέροχο γιο μου, οικογένειά μου είναι το θέατρο. Η ομάδα που έχει φτιαχτεί για το γερό «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» είναι ζηλευτή! Είναι ένας κι ένας οι ηθοποιοί μας: ο Petar Cvirn, που παίζει τον Ρωμαίο, η Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, που υποδύεται την Ιουλιέτα, ο Τάκης Μόσχος, που ερμηνεύει τον Πατέρα Λαυρέντιο, αλλά και οι Παναγιώτης Κλίνης, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Dominik Bajo, Deni Sankovic, Ευθύμης Χαλκίδης, Πέτρος Σκαρμέας, Δημήτρης Συνδούκας στην παράσταση ακούγεται και η φωνή του Γιώργου Κιμούλη στον ρόλο του πρίγκιπα.

Εχει γίνει γερή διασκευή στο έργο.

Ναι, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και το Istrian National Theatre της Κροατίας ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια γερή «ανάγνωση» που αφορά τον έρωτα του Κροάτη Ρωμαίου με την Ελληνίδα Ιουλιέτα, που ζουν κάπου στα Βαλκάνια, όπου υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων, κουλτούρας και θρησκείας. Οι δύο οικογένειες, η μια ελληνική και η άλλη κροατική, αναγκάζονται να μένουν μαζί και τους χωρίζουν πολλά, με την εγκληματικότητα να βρίσκεται σε έξαρση. Ο ήχος των χάλκινων οργάνων, αλλά και η θρησκεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής αυτών των ανθρώπων. Γλεντούν άγρια, ζουν άγρια. Εκεί γεννιέται ο έρωτας των δύο αυτών ανθρώπων, αλλά μια αλληλουχία αρνητικών συγκυριών φέρνει καταστροφή, σαν η μοίρα να κλείνει το μάτι για ακόμα μια φορά... Είναι εξαιρετική η έμπνευση που είχε ο Λευτέρης και άψογο το αποτέλεσμα της όλης δουλειάς, που αρέσει πολύ στο κοινό.

Θα παίξετε και στην Κροατία, απ’ όσο ξέρω.

Και στην Κροατία και σε μεγάλα σαιξπηρικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Είμαι ευτυχής γι’ αυτήν την πολύτιμη και ξεχωριστή εμπειρία.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved