Αργύρης Αγγέλου: Έτσι αντιμετωπίζει τις δυσκολίες!
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: Έτσι αντιμετωπίζει τις δυσκολίες!

Ο Αργύρης Αγγέλου, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα!

Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν ακυρώθηκε η παράσταση στην οποία θα συμμετείχε, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Από τον Μάρτιο, λοιπόν, ανεβαίνει η παράσταση «Ζητείται ψεύτης»...
Ναι, στο θέατρο Παλλάς επίσημα πια. Με τον Αλέξη Γεωργούλη στον ρόλο του ψεύτη σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω μαζί του και το ήθελα πολύ. Μαζί με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τη Ναταλία Δραγούμη και έναν θίασο 25 ανθρώπων. Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να είμαστε έτοιμοι στις 15 Μαρτίου για την πρεμιέρα.
Πώς ένιωσες όταν ακυρώθηκε την πρώτη φορά η παράσταση;

Αγχώθηκα και τρόμαξα περισσότερο. Γιατί έμεινε ένας χειμώνας ξεκρέμαστος και όταν έχεις πει και κάποια «όχι» για να βρίσκεσαι εκεί λες «κρίμα», για να προλάβουν όλοι οι άνθρωποι να βρουν κάτι άλλο. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως, πώς έρχονται τα πράγματα και το να διαχειριστείς το άγχος σου και την ανασφάλεια σου είναι μεγάλο μάθημα.

Και να που πιστεύω πως ήρθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα ήταν να γίνουν για καλό. Καμιά φορά, όταν κάτι είναι να γίνει, ό,τι και να γίνει, θα γίνει.

Και τώρα πώς νιώθεις;
Είμαι πολύ χαρούμενοςΙΈρχομαι γεμάτος από την πρώτη σεζόν που έκανα ένα έργο που μου άρεσε πολύ, τον «Συλλέκτη».

Έχω πολλή ενέργεια, τρομερή όρεξη, και μου αρέσει πολύ αυτό που πάει να γίνει. Έχω το καλό άγχος, που είναι δημιουργικό και το αγαπώ.

Πώς αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες;
Προσπαθώ ψύχραιμα. Στα δύσκολα είμαι από τους ανθρώπους που παραβλέπω τις δυσκολίες και πάω παρακάτω. Βρίσκω τη δύναμη για να προχωρήσω. Αυτό ή το έχεις ή όχι. Δεν είναι ότι το έχω καλλιεργήσει. Έχω έναν φίλο που μου λέει:

«Στις βλακείες πελαγώνεις, στα δύσκολα βγαίνεις μπροστά. Πώς γίνεται αυτό»;.Όντως στα εύκολα πελαγώνω, είπε στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved