Demy: Η πρόταση για την ταινία του Ζαπατίνα και τα πρώτα ραντεβού
Showbiz

Demy: Η πρόταση για την ταινία του Ζαπατίνα και τα πρώτα ραντεβού

Τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική έκανε η Demy με τη συμμετοχή της στην ταινία του Νίκου Ζαπατίνα «Περιμένοντας τη Νονά».

Η τραγουδίστρια ερμηνεύει το ρόλο της Φαίδρας, η οποία είναι η κόρη της Κατερίνας Παπουτσάκη.
Πώς βρέθηκε αλήθεια να παίζει σε κινηματογραφική ταινία; Η Demy μιλάει για την πρόταση και τα πρώτα ραντεβού που έγιναν στο περιοδικό People.
«Θυμάμαι και πώς έγινε η πρόταση και τα ραντεβού μας. Και μάλιστα με όλες τις λεπτομέρειες. Η συζήτηση που είχα με τον παραγωγό της ταινίας, Παναγιώτη Αλεξόπουλο, αλλά και με το σκηνοθέτη,. Νίκο Ζαπατίνα, και το πώς τους γεννήθηκε η ιδέα να ερμηνεύσω εγώ το ρόλο της Φαίδρας ήταν τα πιο σημαντικά για μένα. Ο Παναγιώτης με σκέφτηκε πρώτος, όταν με είδε στο Mamma Mia! Μετά έφερε το σκηνοθέτη. Απ' ό,τι μου είπαν, έψαχναν τη «Φαΐδρα» πολύ καιρό. Το σενάριο ήταν έτοιμο, το υπόλοιπο καστ είχε βρεθεί και είχαν συμφωνήσει, έλειπε μόνο αυτό το κομμάτι για να ολοκληρωθεί το παζλ, Έτσι, αφού με τσέκαραν και οι δύο στο Mamma Mia, σιγουρεύτηκαν τόσο για το ζήτημα της υποκριτικής, όσο και γι’ αυτό της εμφάνισης, αφού υποδύομαι την κόρη της Κατερίνας Παπουτσάκη. Το αστείο της ιστορίας είναι πως είχα κάνει ραντεβού για ένα σίριαλ του Νίκου Ζαπατίνα, αλλά εκείνος δεν γνώριζε ότι μου είχε γίνει πρόταση, αφού αυτή ήρθε από το κανάλι κι εγώ την είχα απορρίψει λόγω έλλειψης χρόνου. Αυτό είχε συμβεί πριν από ένα χρόνο περίπου. Τελικά συνεργαστήκαμε για την ταινία».
Είχε, άραγε, αμφιβολίες για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο και με ποιους το συζήτησε. Η Demy είπε:
«Αρχικά με τους συνεργάτες μου στην Panik records και τους δικούς μου ανθρώπους. Σχεδόν πάντα, βέβαια, ξέρω ήδη τι θέλω να κάνω και θέτω έτσι την ερώτηση που τους οδηγώ στην κατεύθυνση που έχω επιλέξει κι εγώ. Ίσως το κάνω και ασυναίσθητα, δεν είμαι σίγουρη. Πάντως, σπάνια ζητάω από άλλους να μου πουν τι να κάνω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ήξερα πως θέλω να το κάνω με το που ολοκλήρωσα την ανάγνωση του σεναρίου. Ο Νίκος Ζαπατίνας είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης, που η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει την αξία του. Το καστ, που ήταν το αμέσως επόμενο κριτήριο, είναι υπέροχο. Αυτοί οι δύο παράγοντες μου έδωσαν μια σιγουριά ότι κι εγώ μπορώ να ανταποκριθώ. Οι ανασφάλειες πάντα υπάρχουν, αλλά σημασία έχει πόσο θέλεις να δοκιμαστείς σε κάτι νέο. Κι εγώ το ήθελα πολύ. Είχα μπροστά μου μήνες για να κάνω πρόβες και να προετοιμαστώ».
Αν και ερμηνεύει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους η τραγουδίστρια δεν έκανε μαθήματα υποκριτικής.
«Ήθελα να κάνω, αλλά ο σκηνοθέτης, βασιζόμενος σε αυτό που είχε δει στο Mamma Mia! μου ζήτησε να μην προχωρήσω σε κάτι τέτοιο. Όπως μου εξήγησε, δεν ήθελε να μπω σε άλλους δρόμους, οπότε το ανέβαλα για λίγο. Είναι το επόμενο βήμα μου αυτό, να πάω σε μια δραματική σχολή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved