Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είχα μία πρόταση αλλά μου είπαν πως τελικά προτίμησαν μία ηθοποιό «τραβηγμένη»
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είχα μία πρόταση αλλά μου είπαν πως τελικά προτίμησαν μία ηθοποιό «τραβηγμένη»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μιλά για την τηλεοπτική πρόταση που είχε, αλλά τελικά την απέρριψαν γιατίπροτίμησαν κάποια άλλη...

 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρεται σε όσα τη στενοχωρούν στη σημερινή Ελλάδα, για το μάθημα που έχει πάρει μέσα από τη δουλειά αλλά και τι την ενοχλεί στην τηλεόραση πια.

Ποιο είναι το μάθημα ζωής που έχετε πάρει μέσα από τη δουλειά σας;

«Η πρώτη λέξη που χρησιμοποιώ ως ένας άνθρωπος που παραδίδω παραστάσεις στα παιδιά είναι ο σεβασμός. Να σέβεσαι αυτό που κά¬νεις. Είμαι καθημερινά παρούσα στις παραστάσεις και θέλω οι ηθοποιοί να καταθέτουν την ψυχή τους. Εάν δεν καταθέτουν την ψυχή τους, δεν κερδίζουν τον θεατή».

Τι σας στενοχωρεί περισσότερο;

«Οι μουντζούρες στους τοίχους .Όλη η Ελλάδα είναι μουντζουρωμένη. Δεν εννοώ τα γκράφιτι. Στεναχωριέμαι γιατί θα μπορούσε να είναι η ομορφότερη χώρα. Αλλά πια δεν σεβόμαστε τίποτα».

Και στην τηλεόραση έχετε συνδέσει το όνομα σας με επιτυχίες. Θα θέλατε να επιστρέψετε τηλεοπτικά;

«Υπήρχαν εποχές που είχα στη διάθεση μου να διαλέξω ρόλο ανάμεσα από πέντε σενάρια. Πάντοτε η επιλογή μου και η προσπάθεια μου ήταν να μη δώσω κακή εικόνα στα παιδιά. Πάντα καυτηρίαζα το τσιγάρο ας πούμε. Πολλές φορές με ενοχλεί που ενώ ένα έργο έχει παραδοθεί στο κοινό ως ακατάλληλο παρουσιάζεται και τα μεσημέρια. Εκεί στενοχωριέμαι πολύ. Σκέφτομαι πως τίποτα δεν τηρούμε σε αυτή τη χώρα».

Θα σας δούμε κάπου τηλεοπτικά;

«Είχα μία πρόταση και είχαμε δώσει τα χέρια, αλλά μου είπαν πως τελικά προτίμησαν μία ηθοποιό που είναι «τραβηγμένη». Δεν θα «τραβιόμουν» ποτέ. Είμαι εναντίον. Εγώ την ηλικία μου τη θέλω, τις ρυτίδες μου τις θέλω. Οπότε δεν ήταν κάτι για εμένα», λέει στο περιοδικό MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved