Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Και... κουμπάρα η Μιμή Ντενίση!
Showbiz

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Και... κουμπάρα η Μιμή Ντενίση!

Η Μιμή Ντενίση ήταν η πρώτη που πίστεψε πολύ στο ταλέντο της Κατερίνας Γερονικολού και της έδωσε έναν βασικότατο ρόλο στη σαρωτική επιτυχία της «Σμύρνη μου, αγαπημένη». 

Τώρα που ολοκλήρωσε τη συγγραφή της συνέχειας του εν λόγω έργου, υπό τον τίτλο «Καινούργια πατρίδα», όχι μόνο την «κλείδωσε» για τη διανομή του, αλλά έκλεισε γι’ αυτήν και τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Σύμφωνα με τη Realnews η Ντενίση «πολιόρκησε» από νωρίς και την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για να προλάβει να τους κλείσει, πριν συμφωνήσουν να είναι αλλού, με τη μεγάλη ζήτηση που έχουν και οι δύο. Η πρώτη είπε με χαρά το «ναι», μιας και συνεχίζεται ο βασικός της ρόλος στο... part two του «Σμύρνη μου αγαπημένη», και ο δεύτερος ενέδωσε επίσης με ενθουσιασμό, αφού και ο ρόλος που του έδωσε είναι εξαιρετικά δυνατός και θα παίζει πλάι στη σύντροφό του -το τερπνόν μετά του ωφελίμου, που λένε! Οσο για την υπόλοιπη διανομή τής εν λόγω παράστασης που θα ανέβει στον «Ελληνικό Κόσμο», θα έχει και άλλους γερούς άσους.

Εκεί θα δούμε τους Κώστα Βουτσά, Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Μιχάλη Μητρούση, ενώ τις ημέρες αυτές η Ντενίση κάνει... στενό μαρκάρισμα σε ξανθό πρωταγωνιστή για τον ρόλο του θεατρικού εραστή της. Κάνει ιδανικές διανομές και... κουμπαριές, όπως φαίνεται. Μήπως να την επιλέξουν για κουμπάρα σε επικείμενο γάμο τους οι δυο τους; Οπως οι ίδιοι έχουν τονίσει δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους -για την ώρα τουλάχιστον- γάμος και οικογένεια.

Οταν και αν συμβεί, σίγουρα θα διεκδικήσει... ρόλο η Μιμή Ντενίση! Για την ώρα, πάντως, η Γερονικολού και ο Τσιμιτσέλης τρέχουν... μαραθωνίους που τους θέλουν εκείνη σε γυρίσματα για το «Τατουάζ» και σε παραστάσεις στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και εκείνον σε γυρίσματα για το «Ελα στη θέση μου» και σε παραστάσεις στο θεατρικό «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες». Τρέχουν τις πιο πολλές ώρες την ημέρα, αλλά καταλήγουν μαζί, μιας και συγκατοικούν στην περιοχή του Παπάγου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved