Σοφία Παυλίδου: Η... ολική επαναφορά στο θέατρο και ο ενθουσιασμός για την παράσταση όπου παίζει
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Η... ολική επαναφορά στο θέατρο και ο ενθουσιασμός για την παράσταση όπου παίζει

Mια από τις μεγαλύτερες θεατρικές νίκες της πετυχαίνει στη μαύρη κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα-Δημήτρη Αποστόλου «Μπαμπά...μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» η Σοφία Παυλίδου

Η ηθοποιός, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο, έχει ρίξει το βάρος της στα επαγγελματικά, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την προσωπική της ζωή.

«Δεν υπάρχει κάτι ακόμα στη ζωή μου, αλλά δεν σας κρύβω πως απολαμβάνω τοδιάστημα αυτό που είμαι μόνη μου, χωρίς σύντροφο μετά από χρόνια», εξομολογείται στη Realnews, αποφεύγοντας να σχολιάσει όσους της χρεώνουν... μνηστήρες που δεν υπάρχουν.

Αλλωστε, υπάρχουν άντρες στη ζωή της, τους οποίους λατρεύει και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους δύο υπέροχους γιους που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της. Παράλληλα, η ικανή ηθοποιός δηλώνει ευτυχής για το νέο της θεατρικό βήμα που απολαμβάνει και η ίδια και το κοινό. Μετά το… θερμό επεισόδιο που είχε συμβεί στα παρασκήνια του «Πετάει-πετάει» και οδήγησαν στο να κατέβει πρόωρα η παράσταση του «Χυτηρίου», η Σοφία Παυλίδου έμεινε εκτός. Μέχρι που ήρθε η δελεαστική πρόταση από τον Αλέξανδρο Ρήγα για να πρωταγωνιστήσει στο επιτυχημένο και μακροβιότατο έργο «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Η χαρά της ήταν μεγάλη, είπε αμέσως το «ναι» και τώρα απολαμβάνει «τον δυνατό θίασο που έχει στηθεί στο “Ριάλτο” και τον γερό ρόλο που κρατάω στο έργο... Είναι μια αληθινά ευτυχισμένη θεατρική στιγμή και περνάω τέλεια και στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια», τονίζει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved