Νικολέτα Βλαβιανού: «Ο εγγονός μου μου άλλαξε τα πάντα»
Showbiz

Νικολέτα Βλαβιανού: «Ο εγγονός μου μου άλλαξε τα πάντα»

Η Νικολέτα Βλαβιανού έγινε γιαγιά και μιλά για τον εγγονό της και πώς της φαίνεται ο νέος αυτός ρόλος ζωής.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει ακόμη τα όσα στερήθηκε στο μεγάλωμα της κόρης της, τους λόγους που συνέβη αυτό, αλλά και στο στόχο που έχει να βιώσει εκ νέου τα πράγματα με τον εγγονό της!

Αυτόν τον καιρό ζεις ένα σπουδαίο ρόλο ζωής, εκείνον της γιαγιάς. Η κόρη σου, Μαρία, έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες ένα αγοράκι.

«Απίστευτο ε; Είναι ένα μεγάλο δώρο, βλέπω την οικογένεια μου να ανθίζει, να προχωράει. Μέσα από ένα μωρό βλέπεις ότι η ζωή συνεχίζεται, είναι η αθανασία».

Του παιδιού σου το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου;

«Βεβαίως, του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου. Έχω ένα πολύ μεγάλο δέσιμο με τη Μαρία, γιατί είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια και την αγαπώ πάρα πολύ. Τώρα, στην ουσία, έχω δύο παιδιά».

Μίλησε μου για τη σχέση που «χτίζεις» με τον εγγονό σου...

«Γεννήθηκε στις 12 Γενάρη...κάθομαι και τον χαζεύω. Είναι μεγάλο σχολείο το να έχεις ένα μωρό μέσα στο σπίτι. Η ζωή είναι άλλα πράγματα, όχι αυτά που κυνηγάμε, υπάρχουν πιο ουσιαστικά. Ο εγγονός μου μου άλλαξε τα πάντα»

Ξανά από την αρχή, αλλάζεις πάνες και φροντίζει ένα μωρό στην καθημερινότητα του. Πώς νιώθεις τώρα, που το κάνεις σε μεγαλύτερη ηλικία;

«Είναι πιο εύκολο, δεν φοβάσαι όπως όταν είσαι μικρή, το βλέπω από την κόρη μου. Είμαι πιο σταθερή, ξέρω ότι είναι μια παροδική φάση. Όταν γέννησα τη Μαρία, στις 40 μέρες είχα πιάσει δουλειά, κάνοντας τηλεόρα¬ση και θέατρο. Είχα πάρα πολύ δουλειά και δεν έχω χαρεί αυτή την ηλικία με την κόρη μου. Τώρα, με τον μικρό, θα το ζήσω σαν να είναι παιδί μου, γιατί δεν είχα προλάβει από την πολλή δουλειά. Ξυπνούσα στις 7 το πρωί και γύριζα στο σπίτι στις 2 το βράδυ, πού να προλάβω να δω το παιδί μου; Η Μαρία, η κόρη μου, είναι περισσότερο σαν αδελφή μου, με μια έννοια ότι μεγαλώσαμε μαζί, δεν έχω ζήσει το... μικρομεγάλωμά της. Δεν έχω ζήσει διακοπές με το παιδί μου, στο βαθμό που θα το ήθελα. Μακάρι να κάνω διακοπές με το μωρό τώρα, το εύχομαι», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved