Νικολάου: «Αυτό που κάνει ο Νίκος είναι δύσκολο, απαιτεί μεγάλο ταλέντο, ευστροφία και χιούμορ»
Showbiz

Νικολάου: «Αυτό που κάνει ο Νίκος είναι δύσκολο, απαιτεί μεγάλο ταλέντο, ευστροφία και χιούμορ»

Τόσο η φιλική όσο και η επαγγελματική σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά κρατάει χρόνια

H Ματίνα Νικολάου σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως γνώρισε τον ηθοποιό- παρουσιαστή και πως προέκυψε τόσο ο τίτλος της εκπομπής «Για την παρέα» όσο και η θέση της σ' αυτήν.

«Τον γνώρισα πριν από μία δεκαετία από κοινούς γνωστούς και από τότε κάνουμε παρέα. Στην πορεία, προέκυψε και η συνεργασία μας. Ξεκίνησα ως βοηθός σκηνοθέτη του Νίκου στην πρώτη του παράσταση. Αργότερα μου έγραψε ένα ρόλο, μετά ένα δεύτερο και όλο αυτό συνεχίστηκε».

Ανάμεσα στους ρόλους που ενσάρκωσε στο πλευρό του ηθοποιού και παρουσιαστή ήταν αυτός της Βάνιας στην παράσταση Κοκομπλόκο. «Ένα χαρακτηριστικό της Βάνιας ήταν η ιδιαιτερότητα στη φωνή, ενώ στο έργο υπήρχε μια ατάκα της που έλεγε «Πάω μέσα να μαγειρέψω για την παρέα». Μια μέρα ξέχασα τα λόγια, είπα «Πάω μέσα να μαγειρέψω» κι έφυγα. Μέσα σε λίγα λεπτά επέστρεψα λέγοντας «Γιατί; Για την παρέα». Αυτό έμεινε και το βάλαμε και σε άλλες στιγμές της παράστασης. Έγινε viral τότε, κάναμε βιντεάκια και ήταν το αστείο μας. Τα χρόνια πέρασαν και πέρσι ο Νίκος μου ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια καινούρια εκπομπή. Δεν γνώριζε το ακριβές κόνσεπτ, του πρότεινα όμως να τον βοηθήσω. Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο, βρεθήκαμε και μου είπε: "Σκέφτηκα να βάλουμε τη Βάνια στην εκπομπή". Χάρηκα πολύ, αν και δεν ήξερα τι ακριβώς πάω να κάνω. Του είπα ένα μεγάλο "ναι", γιατί του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη» αποκαλύπτει εξηγώντας πώς προέκυψε τόσο ο τίτλος της εκπομπής όσο και η θέση της σ' αυτήν, ενώ παραδέχεται ότι στην αρχή δεν ήξεραν πώς ακριβώς θα εντάξουν τη Βάνια στο Για την Παρέα.

«Κάπως θα βάλουμε τη Βάνια", αυτό είπαμε. Δεν ξέραμε το τι και το πώς μέχρι να αρχίσουμε. Αυτό είναι κάτι που εξελίσσεται σιγά σιγά και είμαι πολύ ικανοποιημένη από το μέρος που έχω στην εκπομπή, γιατί ποτέ δεν ήθελα να γίνω παρουσιάστρια. Είναι ένας ρόλος που με κάνει να νιώθω ελεύθερα εκείνη τη στιγμή! Αυτό που κάνει ο Νίκος είναι δύσκολο και απαιτεί μεγάλο ταλέντο, ευστροφία και χιούμορ, χαρακτηριστικά που διαθέτει σε μεγάλο βαθμό», αναφέρει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved