Αλέκος Συσσοβίτης: «Δεν πάω να βγάλω λεφτά από το θέατρο»
Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: «Δεν πάω να βγάλω λεφτά από το θέατρο»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για την σειρά του Open tv «Ο πρίγκιπας της φωτιάς» και τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι στο θέατρο θέλει να κάνει καλές δουλειές και να μαθαίνει και δεν τον ενδιαφέρει να βγάλει χρήματα.

Η εμπειρία με τον «Πρίγκιπα της Φωτιάς» στο Open tv πώς είναι;

«Καλλιτεχνικά είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Απαιτητικό και με καλούς ηθοποιούς»

Τι πιστεύεις ότι φταίει και δεν πήγε τόσο καλά;

«Είναι πολύ καινούριο το κανάλι και ακόμη δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει τηλεθέαση. Στις νέες προσπάθειες θα τραβήξουμε το ζόρι όσοι ξεκινάμε. Επίσης, ίσως φταίει η πολυπλοκότητα της σειράς και αν δεν το παρακολουθείς επισταμένα, δεν γίνεται. Είναι ακόμα οι μεταβολές της ώρας και άλλα πολλά»

Πρωταγωνιστείς και στην παράσταση «Δάση στα Γόνατα» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

«Ουσιαστικά ο Άκης Δήμου ξαναγράφει τον «Παλαιό των ημερών» του Μάτεσι, με ένα σκληρό, ποιητικό και δικό του έργο με τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες. Πολύ δύσκολο και πολύ ενδιαφέρον. Δεν πάω να βγάλω λεφτά από το θέατρο. Θέλω να ασχοληθώ με μεγάλα και σπουδαία κείμενα, θέλω να μάθω»

Φαντάζομαι όμως ότι έχουν γίνει προτάσεις προκειμένου να συμμετάσχεις σε πιο εμπορικές παραστάσεις...

«Όσες φορές μου το έχουν προτείνει δεν το έκανα. Όμως βλέπουν και ότι δεν ανήκω εκεί, οπότε δύσκολα θα έρθουν σε μένα. Τώρα αν δω ότι δεν βγαίνουν τα χρήματα, τότε ίσως να πρέπει να ενδώσω στο εμπορικό αλλά με τους όρους μου. Θα πρέπει να γίνει ωραία για να το ευχαριστηθεί ο θεατής. Το ταξίδι του θεάτρου είναι ταξίδι ζωής» είπε στο Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved