Αλέκος Συσσοβίτης: «Η αντιπαλότητα είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής...»
Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: «Η αντιπαλότητα είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής...»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τα δάση στα γόνατα», σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, αποκαλύπτει αν δέχθηκε πόλεμο καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής του στην υποκριτική.

Είναι εύκολη η διαχείριση του φορτωμένου προγράμματος σας λόγω των καθημερινών γυρισμάτων της σειράς «Ο πρίγκιπας της φωτιάς» και της θεατρικής παράστασης «Τα δάση στα γόνατα»;
Η αλήθεια είναι ότι είμαι ασκημένος να δουλεύω πολύ, αλλά την ίδια στιγμή η πολλή δουλειά σε κουράζει κιόλας. Ωστόσο, όταν μου έρχεται κάτι καλό καλλιτεχνικά, δεν μπορώ να πω όχι. Μερικές φορές πέφτουν δύο πράγματα μαζί και επειδή έχω και το «Faust», ουσιαστικά κάνω τρία. Σίγουρα, η πίεση είναι μεγάλη, αλλά υπάρχει χαρά μέσα από όλο αυτό που συμβαίνει και είναι επιλογή μου. Δεν μπορώ να γκρινιάξω.
Έχετε φτάσει στα όρια σας;
Στα όρια φτάνουν μόνο όσοι είναι μπροστά, στην πρώτη γραμμή, και πολεμούν ή όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις σοβαρά θέματα υγείας ή έναν επικείμενο θάνατο. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Η καλομάθεια μας κάνει να μεταφράζουμε τα μέτρια σε πολύ δύσκολα. Επομένως, υπάρχουν στιγμές που έχω φτάσει στα όρια μου, αλλά, τελικά, αυτό είναι σχετικό.
Όσα χρόνια βρίσκεστε στον χώρο έχετε ζήσει τον... πόλεμο;
Θα ήταν αφύσικο να μην έχω δεχτεί πόλεμο. Είτε ορατό είτε αόρατο. Πολλές φορές ο πόλεμος γίνεται από πίσω και δεν χρειάζεται να τον ζω πάντα στο πετσί μου ή να το ξέρω καν. Στον ανταγωνιστικό κόσμο που ζούμε και με τον υπερπληθυσμό που έχει, πλέον, αυτός ο πλανήτης είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται αντιπαλότητες. Προσωπικά δεν με πτοεί, γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Και έτσι πρέπει να το βλέπει ο καθένας, γιατί αλλιώς θα τον φάει η λεία και ο τρόμος. Δύο πράγματα που θέλω να τα κρατάω όσο γίνεται μακριά από εμένα.

Με ποιον τρόπο διαχειρίζεστε αυτές τις επιθέσεις;

Δεν είναι τόσο μεγάλος ο πόλεμος απέναντι μου. Τουναντίον, χαίρω της συμπάθειας του κόσμου. Ωστόσο, περισσότερο σιωπώ και αδιαφορώ, γιατί θεωρώ ότι είναι πιο σοφή θέσπ και στάση. Χωρίς ηττοπάθεια δεν μπαίνω σ' αυτή τη διαδικασία και κοιτάζω να κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται καλύτερα. Δεν θέλω να με τρώει μια τέτοιου είδους, αν θέλεις, ανασφάλεια. Όταν ασχολείσαι με το τι λένε οι άλλοι για σένα, αυτό δείχνει, λέει στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved