Αλέκος Συσσοβίτης: Δεν υπήρχε «χρυσή περίοδος» στην τηλεόραση!
Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: Δεν υπήρχε «χρυσή περίοδος» στην τηλεόραση!

Ο δημοφιλής ηθοποιός, Αλέκος Συσσοβίτης, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τα δάση στα γόνατα», αυτή τη σεζόν και τηλεοπτικά τον βλέπουμε στον «Πρίγκιπα της φωτιάς»!

Ο ίδιος, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για πολλά και δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφέρει πως, δεν υπήρξε «χρυσή περίοδος» στην τηλεόραση!

Δεδομένου ότι ζήσατε τη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης, πλέ­ον πώς είναι οι αμοιβές;

Κατ αρχάς, δεν υπήρχε «χρυσή» περίοδος της τηλεόρασης. Είναι σί­γουρο ότι δημόσιοι υπάλληλοι, τελείως άγνωστοι, βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε ηθοποιό στην τηλεόραση. Οι αμοιβές δεν ήταν ποτέ τόσο παχιές. Ωστόσο, σίγουρα ήταν καλύτερη συγκριτικά με την τωρινή οικονομία στην Ελλάδα. Πλέον, είναι πολύ χαμηλότερες οι αμοιβές.

Τηλεοπτικά πρωταγωνιστείτε στον «Πρίγκιπα της φωτιάς» του ΟΡΕΝ. Πώς είναι η συνεργασία;

Με τους συνεργάτες είναι πολύ καλή, για το κανάλι του ΟΡΕΝ δεν έχω ακόμα γνώση και δεν μπορώ να πάρω θέση.

Είστε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της δουλειάς;

Και ναι και όχι. Υπάρχουν κάποια πράγματα που έγιναν πολύ καλά και κάποια άλλα που έγιναν λιγότερο καλά σε όλα τα επίπεδα. Απλά είναι ένα καινούργιο κανάλι και ακόμα δοκιμάζεται. Δεν έχει βρει τον δρό­μο του και θέλω να πιστεύω ότι θα τον βρει σύντομα γιατί έχει αξιόλο­γους συντελεστές.

Οι τηλεθεατές τι να περιμένουν να δουν στα προσεχή επεισόδια από τον Ηρακλή Τσακίρη τον οποίο υποδύεστε;

Όπως είδαμε, ο Ηρακλής Τσακίρης έπεσε θύμα πλεκτάνης. Στα προ­σεχή επεισόδια, λοιπόν, θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται αυτή η πλεκτάνη. Ξέρεις, ο Γιώργος Κυρίτσης γράφει έξυπνα και δημιουργεί συνέχεια ανατροπές κάνοντας τον θύτη θύμα και το αντίστροφο. Είναι τελείως απρόβλεπτος. Τώρα είμαστε στη φάση που ο Ηρακλής από θύτης θα γίνει θύμα, λέει στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved