Παντελίδης: Η συγκινητική του δήλωση όταν είχε ερωτηθεί πως φαντάζεται τη ζωή του σε δέκα χρόνια
Showbiz

Παντελίδης: Η συγκινητική του δήλωση όταν είχε ερωτηθεί πως φαντάζεται τη ζωή του σε δέκα χρόνια

 Σήμερα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 τελείται το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Ο τραγουδιστής σκοτώθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 και ήταν μόλις 33 χρονών. Στα 33 του βίωνε την απόλυτη επιτυχία και έδινε σπάνια συνεντεύξεις.

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη είχε πει πως φαντάζεται τη ζωή του σε δέκα χρόνια!
Διαβάστε τι είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό «Down Town»:
Κρυφοκοιτάς την απλή ζωή;

«Θέλω να κάνω όλα αυτά τα πράγματα που έκανα προτού γίνω γνωστός και το θέμα της αναγνωρισιμότητας να έχει να κάνει μόνο με τη δουλειά μου. Δεν θέλω να αλλάξει η καθημερινότητά μου. Εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο όταν με ρωτάει κάποιος “πώς και δεν την έχεις ψωνίσει;”. Γιατί να την ψωνίσω; Να νιώσω ανώτερος από αυτό που ήμουν πριν; Ή να αρχίσω με αυτούς που χαιρετιόμασταν και μιλούσαμε πριν να τους το παίζω σταρ; Αυτό είναι που μου φαίνεται παράξενο. Το να αλλάξεις και όχι το να μην αλλάξεις»

Σε δέκα χρόνια πως φαντάζεσαι την ζωή σου;

«Αντί για 70 τραγούδια, θα έχω 500! (γέλια) Εντάξει, αν ρωτάς αυτό να σου πω ότι θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά προς το παρόν είμαι εργένης»

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου;

«Τίμιος, αυτή τη λέξη θα διάλεγα»

Αν γύριζες τον χρόνο πίσω;

«Πάλι την ίδια διαδρομή θα ακολουθούσα, γιατί αυτή η διαδρομή είναι που μπορεί και με κρατάει έτσι, να μην τρελαίνομαι από την επιτυχία. Μπορεί, αν είχα γνωρίσει την επιτυχία στα είκοσί μου αντί στα τριάντα, να είχα καταστραφεί» είχε πει ο αξέχαστος τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved