Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε μεταμόσχευση μαλλιών- Δείτε την αλλαγή του
Showbiz

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε μεταμόσχευση μαλλιών- Δείτε την αλλαγή του

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής πήρε την μεγάλη απόφαση .

 

O λόγος για τον Αλέκο Ζαζόπουλο ο οποίος πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκε την κλινική Anastasakis Hair Clinic για να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών.

«…Στην υγειά της αχάριστης
που δεν άξιζε τόσο
και μπορούσα για χάρη της
την ζωή μου να δώσω…»
Ποιος είναι εκείνος που δεν αγάπησε πολύ, προδόθηκε και δεν τραγούδησε με πάθος αυτό το κλασικό λαϊκό τραγούδι - ύμνο; Και σίγουρα κάποιοι, αυτή την στιγμή, το σιγοτραγουδούν από μέσα τους…

iPiccy collage

Μάθαμε λοιπόν και σας ενημερώνουμε αποκλειστικά ότι πριν λίγες μέρες, ο Αλέκος Ζαζόπουλος ο δημοφιλής ερμηνευτής αυτού του τραγουδιού επισκέφθηκε την Anastasakis Hair Clinic έχοντας πάρει την απόφαση να γυρίσει την πλάτη στην αραίωση των μαλλιών του. Άλλο ένα πρόβλημα – γένους θηλυκού - που ταλαιπωρεί και κάνει πολλούς άντρες να «πονούν»!

Ρωτήσαμε τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD, Επιστημονικό Διευθυντή της Anastasakis Hair Clinic που ανέλαβε τη μεταμόσχευση μαλλιών του Αλέκου τι ήταν αυτό που ώθησε τον γνωστό τραγουδιστή σε αυτή την απόφαση. «Ο Αλέκος» δηλώνει ο ιατρός «μου είχε πει στην πρώτη του επίσκεψη στο ιατρείο μου οτι, σκεφτόταν από καιρό να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Τα αποτελέσματα που έβλεπε στον καλλιτεχνικό κύκλο από γνωστούς και συναδέλφους του που είχαν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, δεν τον ικανοποιούσαν και μάλιστα πολλά από αυτά τα θεωρούσε απαράδεκτα. Αντιθέτως έβλεπε εκπληκτικά αποτελέσματα από ιατρούς του εξωτερικού. Η αφορμή να με επισκεφθεί», συνεχίζει ο Dr. Aναστασάκης, «ήταν η μεταμόσχευση που έκανε ο αδελφός του στην κλινική μου πριν λίγο καιρό. Να επισημάνω εδώ, οτι, ο αδελφός του Αλέκου ο Βασίλης, είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά με 2 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών με πολύ κακό αισθητικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μου κι εγώ δουλέψαμε με συνδυασμό τεχνικών FUE και FUT, επανασχεδιάσαμε πλήρως τη hairline και την πυκνότητα στις αραιωμένες περιοχές τοποθετώντας πάνω από 2700 τριχοθυλάκια ( περισσότερες από 7000 τρίχες). Η λεπτομερής και εξειδικευμένη αντιμετώπιση στο περιστατικό μεταμόσχευσης μαλλιών του αδελφού του, ήταν αυτή τελικά που τον ώθησε να με επισκεφθεί. Μάλιστα όπως μου λέει χαριτολογώντας και ο ίδιος τον γλίτωσα από το ταξίδι στο εξωτερικό γιατί βρήκε στην κλινική μας αποτελέσματα εφάμιλλα με κλινικές στις ΗΠΑ & τον Καναδά».

« Ο Αλέκος είναι ο ιδανικός υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών» μας λέει ο Dr. Αναστασάκης. «Ενημερωμένος, με αρκετές ερωτήσεις και απορίες, συνεργάσιμος και συνειδητοποιημένος για το τι ακριβώς θέλει. Πραγματικά ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για την ομάδα μου κι εμένα προσωπικά να αναλάβω την μεταμόσχευση μαλλιών του. Ήταν υπόδειγμα ενδιαφερόμενου ακόμα και όταν αναγκάστηκα να του πω «όχι» σε κάποια όχι και τόσο ρεαλιστική του επιθυμία!»
Δείτε τον Αλέκο Ζαζόπουλο να μιλά για τη μεταμόσχευση μαλλιών του και το «όχι» που του είπε ο Dr. Αναστασάκης.





Με αφορμή την αναφορά του Αλέκου Ζαζόπουλου στα άσχημα αποτελέσματα μεταμόσχευση μαλλιών, ρωτήσαμε τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη τι είναι αυτό που οδηγεί πολλούς να κάνουν τελικά λάθος επιλογή ιατρού με αποτέλεσμα αυτή η τόσο εντυπωσιακή αισθητική επέμβαση να αντιμετωπίζεται ακόμα με φόβο και καχυποψία.

Όπως μας είπε, «όλα ξεκινούν από τους λόγους που έχουν ωθήσει κάποιον να επιλέξει τον τάδε ιατρό ή τη δείνα κλινική. Τις περισσότερες φορές ο λόγος που επιλέγει κάποιος έναν ιατρό ή μια κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών είναι το οικονομικό... «200 τριχοθυλάκια (ή ακόμα χειρότερα, ... τρίχες με 500 ευρώ». Η παραπλανητική διαφήμιση έχει δυστυχώς πολλά ανυποψίαστα θύματα. Το βασικό είναι η άγνοια των ενδιαφερομένων, αν σκεφτεί κανείς ότι τα 200 τριχοθυλάκια καλύπτουν ικανοποιητικά μια περιοχή όσο ένα 2ευρώ!

Αυτό που πρέπει να έχει κάποιος κατά νου είναι ότι, όπως σε πολλά προϊόντα που είναι απομιμήσεις, αν και πιο οικονομικά, δεν μπορούν να συναγωνιστούν την ποιότητα του αυθεντικού, έτσι και στη μεταμόσχευση μαλλιών τελικά ισχύει το «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις». Δυστυχώς όμως στη μεταμόσχευση μαλλιών αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, θα πρέπει κάποιος να μάθει να ζει με αυτό ή να διαθέσει και άλλα χρήματα για να το διορθώσει, οπότε τελικά ίσως η πιο οικονομική επιλογή να μην ήταν τόσο συμφέρουσα.

Η σωστή επιλογή του χειρουργού ή της κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών, είναι η πιο καθοριστική παράμετρος, η οποία και θα καθορίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την επιτυχή έκβαση της μεταμόσχευσης μαλλιών. Κατά την έρευνα αγοράς, τρία θα πρέπει να είναι τα κριτήρια, βάση των οποίων ο ενδιαφερόμενος θα επιλέξει τον ιατρό/κλινική για την μεταμόσχευση μαλλιών του: η εμπειρία του ιατρού, οι επιστημονικές του γνώσεις και η πιστοποιημένη εξειδίκευση στη Μεταμόσχευση Μαλλιών. «Πιστοποιημένη» διότι όλοι θα σας παρουσιαστούν ως ειδικοί, ακόμα και οι μη-ιατροί! Να θυμάστε πως οι ιατροί οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στη Μεταμόσχευση Μαλλιών είναι, χωρίς εξαίρεση, μέλη της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού ISHRS και χωρίς εξαίρεση, έχουν ολοκληρώσει την ιατρική τους ειδικότητα.»

«Στην περίπτωση του Αλέκου Ζαζόπουλου αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που επισκέπτεται την Anastasakis Hair Clinic γίνεται διάγνωση και εξατομικευμένη εκτίμηση από εμένα. Θα εξετάσω τον ενδιαφερόμενο, θα ακούσω τις επιθυμίες του και η πρόταση μου πολλές φορές δεν περιλαμβάνει την μεταμόσχευση μαλλιών. Δε είναι όλοι κατάλληλοι για μεταμόσχευση μαλλιών! Δυστυχώς βλέπω καθημερινά στο ιατρείο μου ενδιαφερόμενους πολύ νεαρής ηλικίας με ελάχιστη αραίωση ή άλλους με κακή δότρια που έχουν επισκεφθεί «κλινικές» μεταμόσχευσης μαλλιών και αβίαστα τους έχουν προτείνει να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών, αδιαφορώντας για το τελικό αποτέλεσμα».

«Ο Αλέκος Ζαζόπουλος» συνεχίζει ο Dr. Αναστασάκης, «αποτελεί παράδειγμα ενημερωμένου ενδιαφερόμενου. Μου εξήγησε τις προσδοκίες του και με βάση αυτές ενημερώθηκε πλήρως για το πλάνο μεταμόσχευσης μαλλιών του. Στον Αλέκο επανασχεδιάσαμε πλήρως την μπροστινή γραμμή και αποκαταστήσαμε την πυκνότητα στους κροτάφους και στα πλαϊνά με σχεδόν 2500 τριχοθυλάκια ( περίπου 6500 τρίχες). Αμέσως μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, όπως μπορείτε να δείτε και στο video, δεν υπήρξε οίδημα ή κάποια ενόχληση, η διάθεση του ήταν εξαιρετική και πραγματικά ήταν μεγάλη χαρά και την ομάδα μου η εμπιστοσύνη που έδειξε στην εξειδίκευση και στα αποτελέσματά μας!»

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον Αλέκο Ζαζόπουλο, λίγο πριν ξεκινήσει η μεταμόσχευση μαλλιών του!



Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον Αλέκο Ζαζόπουλο, αμέσως μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών του.



k anastasakis credentials

*Ευχαριστούμε πολύ τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD, Χειρουργό Κεφαλής-Τραχήλου, Διδάκτορα Ιατρικής Σχολής, Πρόεδρο της ΕΛΑΜΑΤ, εξειδικευμένο Χειρουργό Αποκατάστασης Τριχωτού ISHRS & Diplomate of the American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS).

Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε ένα ραντεβού με τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD στο ιατρείο του, Λεωφ. Κηφισίας 312 στο Χαλάνδρι, καθημερινά κατόπιν ραντεβού στο 210-8011000.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved