Παναγιώτα Βλαντή: «Νόμιζα ότι είχα χάσει την παιδικότητα μου για ένα διάστημα 5 χρόνων»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Νόμιζα ότι είχα χάσει την παιδικότητα μου για ένα διάστημα 5 χρόνων»

Η Παναγιώτα Βλαντή μιλα για την περίοδο που είχε χάσει την παιδικότητά της και τονίζει τη σημασία της παιδικότητας για εκείνη.

Επίσης, αναφέρεται το αν επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και πώς αντιμετωπίζει τα θέματα που προκύπτουν στη ζωή της.

Ποιες απόψεις σου διατηρείς σταθερές στο χρόνο και ποια στοιχεία του χαρακτήρα σου έχεις αναθεωρήσει;

«Νόμιζα ότι είχα χάσει την παιδικότητα μου για ένα διάστημα 5 χρόνων. Ξαφνικά κατάλαβα ότι απλώς την είχα... θάψει. Αναλλοίωτη μένει η παιδικότητα μου, η κοριτσίστικη διάθεση μου».

Πού πιστεύεις ότι βοηθάει η παιδικότητα στο μεγάλωμά μας;

«Στο να μην είμαστε καχύποπτοι, δεν μου αρέσουν οι καχύποπτοι άνθρωποι. Η παιδικότητα με την έννοια της αθωότητας, όχι το να είσαι χαζοχαρούμενος. Συναντάω συχνά γκρινιάρηδες ανθρώπους και λέω συνέχεια ότι δεν τους αντέχω, δε μου αρέσει η γκρίνια. Δε μου αρέσει να έχω δεύτερες σκέψεις, θα τις αποκτήσω μόνο όταν ο άλλος μου δώσει δικαίωμα».

Επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη;

«Έχει συμβεί να ξανακάνω τα ίδια λάθη παλαιότερα, όχι τώρα. Τα κάνω και τώρα, αλλά όχι σε τέτοια συ¬χνότητα. Είμαι ρομαντική σε κάποια θέματα. Όχι με την έννοια του αιθεροβάμων, γιατί είμαι πολύ προ¬σγειωμένη από πολύ μικρή, έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που μόνο αυτό δε μ' έκαναν. Έχω αυτή την τρέλα που έχουν οι περισσότεροι καλλιτέχνες, να απογειωνόμαστε λιγάκι και να βλέπουμε τα πράγμα¬τα κάπως αλλιώς», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved