Βαλάντης: «Έκανα μερική νεφρεκτομή»
Showbiz

Βαλάντης: «Έκανα μερική νεφρεκτομή»

Ο Βαλάντης μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, εξήγησε πως μίλησε γι' αυτό επειδή βλέπει γύρω του ανθρώπους να φοβούνται να μιλήσουν για το πρόβλημα της υγείας τους.

Τι αλλάζει πατώντας τα πόδια σου στην πίστα και κρατώντας το μικρόφωνο;

«Η ενέργεια μου, η αυτοπεποίθηση μου. Ο τραγούδι-στή5 έχει το χάρισμα να μεταδίδει ενέργεια σε πάρα πολύ κόσμο. Το βράδυ γυρνώντας νιώθω εξαντλημένος, τελειώνουν οι... μπαταρίες μου.»

Το πρωί πώς επαναφορτίζονται;

«Σιγά-σιγά, με λίγο ύπνο. Τώρα που τραγουδάμε 1-2 ημέρες την εβδομάδα, είναι πιο ξεκούραστο και πιο ανθρώπινο, κυρίως για το ζωτικό όργανο που λέγεται φωνητικές χορδές. Δεν μου λείπει καθόλου η εποχή που δούλευα 7 ημέρες την εβδομάδα»

Πρόσφατα αντιμετώπισες ένα πρόβλημα με την υγεία σου.

«Έκανα μερική νεφρεκτομή. Χρόνια ζω γύρω μου το δράμα των ανθρώπων που φοβούνται να πουν το πρόβλημα τους ή φοβούνται να διορθώσουν ένα πρόβλημα. Όταν είχα ένα λίπωμα στο κεφάλι, το έβγαλα κάνοντας ζωντανά την αφαίρεση. Αυτό είναι απελευθέρωση. Στη μερική νεφρεκτομή το γνωστοποίησα για να προφυλάξω κάποιους ανθρώπους και να πω ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε»

Εσύ δεν φοβάσαι;

«Μπήκα πολύ άνετα στο χειρουργείο. Με το θάνατο δεν είμαι συμβιβασμένος, αλλά ο καθένας προσπαθεί να συμβιβαστεί» εξήγησε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved