Ελένη Ράντου: «Στα 50 σκέφτεσαι να είσαι ψηλά στα μάτια των δικών σου ανθρώπων»
Showbiz

Ελένη Ράντου: «Στα 50 σκέφτεσαι να είσαι ψηλά στα μάτια των δικών σου ανθρώπων»

Είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και παρά το γεγονός ότι η Ελένη Ράντου κάθε φορά λέει πως δεν θα κάνει κάτι άλλο θεατρικά, συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τους ρόλους της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το πέρασμα του χρόνου και τι είναι αυτό που σκέφτεται μια γυναίκα μετά τη ηλικία των πενήντα ετών.

Λες την ηλικία σου;
«Εντάξει, δεν τη βγάζω και με πανό στο Σύνταγμα, αλλά ξέρω ότι είμαι πια μεσήλικας. Και με στενοχωρεί που λαχταρώ να κάνω πράγματα και βλέπω ότι το σώμα δεν μπορεί να ακολουθήσει. Λέω «Γιατί, ρε π@σ@τ@ μου;» αλλά την ίδια στιγμή νιώθω και ευγνώμων που έχω φτάσει μέχρι εδώ»

Στα 50 plus τι θέλεις από τη ζωή σου;
«Στα 50 σκέφτεσαι να είσαι ψηλά στα μάτια των δικών σου ανθρώπων και, κυρίως, του παιδιού σου. Να είσαι καλά γιατί πρέπει να το φροντίσεις. Να είσαι σημαντικός για να του μάθεις κάτι σημαντικό. Να προσφέρεις και όχι να πάρεις. Γιατί πια σου έχουν χαριστεί και σου έχουν δοθεί πράγματα, που πρέπει με κάποιον τρόπο να τα επιστρέψεις. Επίσης, μαζί με το παιδί σου πρέπει να φροντίσεις και τους γονείς σου. Είσαι πια αυτός που δίνει και όχι αυτός που παίρνει…», εξομολογείται η ίδια στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved