Σάκης Τανιμανίδης: Η φωτογραφία με τον Λιανό και η μπηχτή! «Για να μην γράφουν πάλι…»
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Η φωτογραφία με τον Λιανό και η μπηχτή! «Για να μην γράφουν πάλι…»

Μια φωτογραφία από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, εκεί οπού διεξάγεται ο νέος κύκλος του Survivor, «Survivor Ελλάδα -Τουρκία» μας χάρισε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Και δεν είναι τόσο η φωτογραφία, όσο το σχόλιο του παρουσιαστή, ο οποίος κάτω από την ανάρτησή του έγραψε: «Γιώργο έλα ρε φίλε να βγούμε μια αγαπησιάρικη φωτο να μην γράφουν πάλι ότι δε μιλιόμαστε»!!! ? #howtoavoid #fakenews @giorgoslianos.official (photo by: @yayhan)», ήταν το σχόλιο.

Φαίνεται πως ο παρουσιαστής αυτή τη φορά θέλει να προλάβει εκείνους που τους θέλουν στα «μαχαίρια» και τους περιμένουν στη γωνία.

Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν, όσο οι δυο άντρες παρουσίαζαν το Survivor, είχε γραφτεί πως δεν είχαν καθόλου καλή σχέση. Βέβαια αυτά τα σχόλια είχε σπεύσει τόσο ο Σάκης όσο και ο Γιώργος να τα διαψεύσουν, είτε με φωτογραφίες στα social media, είτε με δηλώσεις.

«Εξαιρετικές είναι οι σχέσεις μας. Είναι η παρέα μου εδώ κάτω. Γέλασα πολύ με όσα γράφτηκαν περί κόντρας», είχε δηλώσει ο Γιώργος Λιανός σε μια από τις συνεντεύξεις ενώ σε μια άλλη είχε πει: «Με τον Σάκη περνούσαμε και ώρες και μέρες μαζί και νομίζω ότι έκανα έναν πολύ καλό φίλο. Γυρίζοντας έχω στις αποσκευές μου μια πολύ δυνατή και πολύ ιδιαίτερη φιλία. Ο Σάκης ήταν ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα με πήρε με το αμάξι να με γυρίσει, να μου δείξει πως ζούμε στην περιοχή , πως κινούμαστε, που τρώμε, πράγματα που έχεις απορία όταν πηγαίνεις σε ένα καινούριο μέρος. Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε μαζί μου στο πρώτο γύρισμα για να με συμβουλεύσει, για να με βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που ήρθε και με αποθέωσε πραγματικά ενισχύοντας την ψυχολογία ότι, φίλε, το έχεις, σε είδα, είσαι πάρα πολύ καλός, συνέχισε έτσι. Με έκανε να νιώσω άνετα, χωρίς δόση ανταγωνισμού».

Όσο για τον Σάκη;

Φάνηκε ποια είναι η σχέση τους, όταν πριν την ανακοίνωση του φετινού Survivor, ζήτησε ο ίδιος να είναι μαζί του και ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε την ανάρτησή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved