Λίνα Νικολακοπούλου: Η επιτυχία που ήρθε νωρίς, η ευγνωμοσύνη στους γονείς της και ο Θεός
Showbiz

Λίνα Νικολακοπούλου: Η επιτυχία που ήρθε νωρίς, η ευγνωμοσύνη στους γονείς της και ο Θεός

Η Λίνα Νικολακοπούλου σπάνια μιλάει για τον εαυτό της, όταν όμως το κάνει, είναι άκρως αποκαλυπτική και μιλάει από καρδιάς για όλα όσα πιστεύει. 

Η αγαπημένη δημιουργός μίλησε για την επιτυχία που γνώρισε σε σχετικά νεαρή ηλικία: «Η επιτυχία στη ζωή μου ήρθε νωρίς, στα 24-25 χρόνια μου. Την επιτυχία δεν την κυνήγησα. Η πρόθεσή μου ήταν πιο εσωτερική, να δώσω όλο μου το είναι για να γράψω κάτι. Βέβαια και πάλι, δεν είναι αυτονόητο ότι θα κάνεις επιτυχία αν δώσεις τα πάντα σε αυτό που κάνεις. Για παράδειγμα, το “Μαμά γερνάω” -για μένα ένα εμβληματικό μου κομμάτι- δεν έγινε επιτυχία, δεν το αγόρασε πολύς κόσμος. Για μένα ήταν μεγάλη επιτυχία».

Μιλώντας για τον εαυτό της τόνισε: «Ανέκαθεν καλλιτέχνης. Ονειροπολούσα πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Από τα πολύ μικρά μου χρόνια, μαγευόμουν όχι μόνο από τις τέχνες, τους χορούς, τα τραγούδια, τις μουσικές, το θέατρο, τον κινηματογράφο, αλλά και από το φως, τους ήχους, τις μυρωδιές, τη φύση. Όλο αυτό πύκνωσε στην εφηβεία μου, όταν άρχισα να γράφω, όταν άρχισα να τολμώ να σκέφτομαι τον εαυτό μου σε κάτι καλλιτεχνικό. Οι γονείς μου δεν ήταν καλλιτέχνες. Αλλά είχαν την ευαισθησία να μας γράψουν με την αδερφή μου στο ωδείο. Αυτό τους το χρωστώ».

Άραγε, πιστεύει στα θαύματα; Η ίδια απαντά χωρίς περιστροφές: «Να μη στενεύουν οι άνθρωποι την καρδιά τους, να μη βιάζονται να πουν “Δεν πιστεύω”. Με υπομονή να ακολουθούν τον εσωτερικό τους εαυτό που θα τους δείξει σε τι έχουν ανάγκη να πιστεύουν. Γιατί όταν ξέρουμε πού πιστεύουμε, μπορούμε να συστήσουμε καλύτερα στους άλλους τον εαυτό μας. Αυτό που ονομάζεται Θεός έχω ανάγκη να του απευθύνομαι και να συνομιλώ μαζί του. Με έναν τρόπο, το φέρω. Επίσης, πάντα πίστευα στα θαύματα. Και ακόμα πιστεύω. Το να βρεθείς κοντά σε αυτό που αγαπά η καρδιά σου συνιστά ένα μικρό θαύμα. Και πλέον μπορώ να πω ότι βρίσκομαι στο δρόμο που έχω επιθυμήσει».

Πηγή: Philenews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved