Λίνα Νικολακοπούλου: «Όσα λάθη έχω κάνει, θα τα ξανάκανα»
Showbiz

Λίνα Νικολακοπούλου: «Όσα λάθη έχω κάνει, θα τα ξανάκανα»

Αμετανόητη στα... λάθη της είναι η Λίνα Νικολακοπούλου η οποία μιλάει επίσης για τις... ματαιότητες, τις ντροπές αλλά και τα αξημέρωτα βράδια της ζωής της...

«Όσα λάθη έχω κάνει, θα τα ξανάκανα. Ευχαριστώ τον χαρακτήρα µου που πήγαινε πάντα µε τόλµη και ορµή προς όσα ήθελα και ό,τι προέκυπτε» λέει με σιγουριά. Η ίδια τονίζει μιλώντας στο philenews: «Φεύγω αµέσως όταν προκύπτει περιβάλλον ή συνθήκη µαταιολογίας. Δεν δίνω ούτε δευτερόλεπτο. Επίσης, όταν έχω δώσει σαφές στίγµα µία, δύο, τρεις φορές και ο άλλος δεν το πιάνει, ε, άστο. Πάµε για άλλα. Βέβαια, η διαπίστωση του µάταιου σε προστατεύει από το να µαταιοπονείς, σε γλιτώνει από πολλά περιττά και αδιέξοδα».

Άραγε υπήρξε ντροπαλή στη ζωή της ή είναι πιο δυναμικός χαρακτήρας; Η ίδια αποκαλύπτει: «Όταν ήµουν νεότερη, κοκκίνιζα, ένδειξη της εσωτερικής µου συστολής. Χρειάστηκε πολύς κόπος και αυτογνωσία για να φτάσω να µην ντρέποµαι. Τώρα πια είµαι απολύτως ήσυχη να λέω αυτό που θέλω». Τέλος, θυμάται τις ξάγρυπνες νύχτες της νιότης της: «Τα περισσότερα γραπτά µου ξεκινούσαν από το βράδυ και ολοκληρώνονταν το ξηµέρωµα. Αλλά και εκτός δουλειάς, τα καλοκαίρια, στην εφηβεία µου, ξαγρυπνούσα. Καθόµουν στο µπαλκόνι µας µέχρι να ξηµερώσει. Άκουγα µουσικές, τα κύµατα, τους ανθρώπους που αργούσαν να γυρίσουν σπίτι τους. Η νύχτα για µένα ήταν πάντα “γεµάτη µάγια”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved