Νίνο – Μάστορας: Έρχεται συνεργασία - έκπληξη! Τι ετοιμάζουν;
Showbiz

Νίνο – Μάστορας: Έρχεται συνεργασία - έκπληξη! Τι ετοιμάζουν;

Ταλαντούχοι, ωραίοι και γεμάτοι νέες ιδέες!

Και μπορεί έως τώρα απλά να τους ακούγαμε να ερμηνεύουν τις «κομματάρες» τους, όμως τώρα τα σχέδια τους μπλέκουν στο κινηματογραφικό πανί και θα τους δούμε σε έναν ρόλο – έκπληξη, έτσι όπως ποτέ άλλοτε!

Ο Νίνο και ο Χρήστος Μάστορας ετοιμάζουν κάτι νέο και ανατρεπτικό! Μια μικρή γεύση μας έδωσε ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό το Instagram μια φωτογραφία.

Πρόκειται για ένα πλάνο από σκηνή γυρίσματος της ταινίας που ετοιμάζουν μαζί! Αν και ο τίτλος της ταινίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός έχουν ήδη διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ξεκίνημά τους στο χώρο του κινηματογράφου.

Το σενάριο υπογράφουν ο Νίνο και ο Χρήστος Μάστορας. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στη Σύμη. Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και η ταινία θα βγει στην μεγάλη οθόνη τον ερχόμενο χειμώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα δύσκολο project που έχει ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις, όμως τόσο ο Νίνο όσο και ο Χρήστος, είναι τόσο ενθουσιασμένοι που το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό.

Να σημειώσουμε πως παραγωγός θα είναι ο Τζον Καγιούλης, ένας εκ των δύο παραγωγών της ταινίας «The Bachelor».

«Η ψυχή περιφρονεί τελείως το σώμα, το αποφεύγει, και αναζητά να μείνει μόνη με τον εαυτό της » #Greece#Cinema #Movies #VillageCinemas ??? @ninoxypolitas @johnkagioulis@evagelia_siriopoulou @village_gr», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στην ανάρτησή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved